مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه رب آلبالو خانگی غلیظ و بسیار خوشمزه

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


رب آلبالو یکی از بهترین رب هایی است که می توانید در تابستان و بهار تهیه کنید و جایگزین بسیار خوبی برای رب انار است، می توانید از آن به عنوان سس یا در کنار مرغ سوخاری استفاده کنید و یا برای مرغ شکم پر و ماهی است. بسیار مناسب است.
از آلبالو یا آلبالو پیوندی می توانید مقدار بیشتری رب ترش بگیرید و اسیدیته آن را با توجه به ذائقه خود تعیین کنید. ماندگاری خوبی دارد و مانند رب انار آن را در ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری کنید. رب آلبالو نیز خاصیت آلبالو دارد و برای سرماخوردگی، فشار خون و سنگ کلیه مفید است.

مواد لازم برای تهیه رب آلبالو

  • آلبالو 2 کیلو
  • نمک 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه رب آلبالو خانگی


رب گیلاس

مرحله اول: تهیه آلبالو

آلبالوها را ابتدا بشویید و دم آنها را بردارید.میتوانید از ابتدا هسته آلبالو را بردارید تا در آخر کار برایتان راحت شود و همین هسته را چندین بار بشویید و بگذارید تا خشک شود.

مرحله دوم: جوشاندن

آلبالوها را در قابلمه ای بریزید و بدون اضافه کردن آب روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و در قابلمه را ببندید، اجازه دهید 30 دقیقه بجوشد و آلبالوها کم کم آب را برمی گرداند و نرم می شوند، وقتی به این مرحله رسید از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم: صاف کردن

سپس آبکش را روی قابلمه گذاشته و آلبالوها را داخل آن بریزید و با قاشق پشتی یا گوشت کوب خوب له کنید و آب آلبالوها را جدا کرده و در ظرفی بریزید.


طرز تهیه رب گیلاس

مرحله چهارم: تهیه رب آلبالو

سپس آلبالو را از صافی در تابه ای بریزید و نمک بزنید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و بسته به آبدار بودن آلبالو 2 ساعت بجوشد و سس بسیار غلیظی به شما بدهد تا مواد را داخل آن بریزید. تا جایی که جابجایی آن سخت شود و نشتی نداشته باشد، آن را داخل شیشه بریزید و پس از خنک شدن در آن را با درب ببندید و در یخچال نگهداری کنید.

باید بخوانید:

نکات کلیدی در تهیه رب آلبالو

مهم ترین نکته در تهیه رب آلبالو این است که وقتی غلیظ نیست اصلا آن را هم نزنید وگرنه می چسبد.
هرچه رب غلیظ تر باشد، بهتر است، پس صبور باشید و به بررسی ادامه دهید.
اگر رب آلبالو دوست دارید بسته به میزان اسیدی آلبالو می توانید کمی شکر اضافه کنید.
برای ماندگاری بیشتر بهتر است آن را در فریزر نگهداری کنید و حتما از ظرف شیشه ای در بسته استفاده کنید تا رب کپک نزند.


بیشتر بخوانید  چند نکته طلایی برای روزه‌داران
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *