مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه دونات شکلاتی خوشمزه

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



آموزش کامل دونات با سس شکلات


مواد لازم برای تهیه دونات


  • ۱ لیوان شير گرم

  • ۲ قاشق غذا خوری پنير خامه ای

  • یک دوم لیوان شكر

  • یک سوم لیوان روغن مايع

  • یک قاشق غذا خوری خميرمايه

  • یک دوم قاشق غذا خوری وانيل

  • نمک به میزان خیلی کم

  • ۳ لیوان آرد سفيد

  • ۱ قاشق مربا خوری بيكينگ پودر

  • مواد لازم برای تزیین دونات

  • ۱۰۰ گرم شکلات کاکائویی

  • ۵۰ گرم شکلات شیری

  • ترافل به میزان لازم

  • پودر گردو یا پسته به مقدار لازم


divider


مواد لازم برای تزیین دونات


  • ۱۰۰ گرم شکلات کاکائویی

  • ۵۰ گرم شکلات شیری

  • ترافل به میزان لازم

  • پودر گردو یا پسته به مقدار لازم


دونات شکلاتی


divider


طرز تهيه دونات


  1. در مرحله اول لازم است آرد و بيكينگ پودر را با هم الک كنید و آن‌ها را كنار بگذاريد.

  2. بقيه مواد را با هم درون مخلوط كن بریزید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.

  3. موادتان را درون ظرف در داری بریزید و آن را به مدت 1 ساعت در یک جای گرم قرار دهيد تا حجم آن تقريبا دو برابر شود.

  4. مخلوط آرد و بيكينگ پودر را به موادتان اضافه کنید و آن را با دست ورز دهيد، سپس دوباره مواد را درون ظرف در دارتان بگذارید و آن را به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهيد تا حجم مواد زياد شود.

  5. خميرتان را با وردنه باز کنید، سپس قالب بزنيد و آن‌ها را درون سینی فر از قبل داغ شده بچینید. بهتر است روی سینی فرتان کاغذ روغنی بگذارید و دونات‌ها را روی آن بچینید. دونات‌ها را با فاصله قرار دهید که بعد از پخته شدن و پف کردن به هم نچسبند.

  6. روی دونات‌ها را با برس شير بمالید.

  7. فر را از قبل روی درجه ۱۷۰ بگذارید و بعد از اینکه گرم شد سینی فر را داخل آن قرار دهید و بعد از ۵ تا ۷ دقیقه که دونات‌ها پختند و طلایی شدند آن‌ها را از فر خارج کنید.

  8. روي دونات‌ها را با شکلات تخته‌ای‌های آب شده، ترافل و پودر گردو تزیین و آن را سرو کنید.


طرز تهیه شهد دونات


همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و به مدت ده دقیقه روی حرارت میذاریم تا شکر کاملا حل بشه. بعد هم میذاریم کنار تا کاملا خنک بشه و دونات ها رو بعد از آماده شدن و کمی خنک شدن، یکی یکی درون شهد میندازیم و بر میداریم تا جذبش بشه.


نکته:


  • اگر دونات شکلاتی دوست دارید، کمی شکلات به روش بن‌ماری آب کنید و روی آن‌ها بریزید. داخل آن را هم به جای کرم می‌توانید با شکلات آب کرده پر کنید.

  • *اگر دونات شکری دوست دارید بلافاصله بیرون آوردن از فر و در حالی که هنوز داغ است روی آن مقداری شکر بپاشید.


divider


گردآوری شده مجله دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  پیتزا مخلوط
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *