مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه دونات خانگی پرتقالی سالم و خوشمزه

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین دونات ها دونات پرتقالی است و یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین دونات ها دونات پرتقالی است که تهیه آن بسیار آسان و ساده است. برای تهیه آن کافیست مراحل را طی کنید و لذت ببرید. .
پیراشکی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین کیک هایی است که به راحتی می توانید آن را از مواد ساده تهیه کنید و یکی از انواع خوشمزه آن دونات پرتقالی است که اگر طرز تهیه دونات پرتقالی را بلد نیستید، بهتر است مطلب را تمام کنید. دلگرم کننده

مواد لازم برای دونات پرتقالی

آرد برنج: دو پیمانه
آرد: دو پیمانه
شکر: دو پیمانه
روغن: دو پیمانه
تخم مرغ: سه عدد
پودر هل: یک قاشق مرباخوری
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
پوست پرتقال یا اسانس پرتقال را رنده کنید: به میزان لازم
کمی زعفران


دونات نارنجی

مراحل تهیه دونات پرتقالی

در طرز تهیه دونات پرتقالی ابتدا باید اسانس پرتقال، شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا شکر کاملا آب شود سپس روغن را اضافه کرده و هم بزنید.
حالا همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده و داخل مواد تخم مرغ الک کرده و مخلوط کنید تا مایه یک دستی به دست آید.
در مرحله آخر تهیه دونات پرتقالی، مایه به دست آمده را در قالب سیلیکونی بریزید و به مدت نیم ساعت در فر با دمای صد و هفتاد و پنج درجه بگذارید.

باید بخوانید:

شما می توانید دونات پرتقالی را به روش های مختلفی تهیه کنید.علاوه بر روش فوق، در زیر شما دوستان عزیز را با طرز تهیه مینی دونات پرتقالی آشنا می کنیم. لازم به ذکر است که میزان مواد به کار رفته در این دستور برای تهیه مینی دونات سی و شش پرتقالی.

بیشتر بخوانید  روش تهیه کرم کارامل خانگی خوش طعم

مواد لازم برای مینی دونات پرتقالی

آرد: یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری
جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
شکر: نصف پیمانه
کره در دمای اتاق: یک سوم فنجان
خرفه: یک و نیم قاشق غذاخوری
تخم مرغ در دمای اتاق: تعداد زیادی
شیر دمای اتاق: نصف فنجان
رنده پوست پرتقال: یک عدد


دونات های کوچک

طرز تهیه مینی دونات پرتقالی با طعم عالی

ابتدا فر را روی صد و هشتاد درجه سانتیگراد روشن کنید و سپس قالب های مینی دونات را چرب کرده و کنار بگذارید و سپس بیکینگ پودر و آرد و جوش شیرین را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
حالا کاسه مناسب را بردارید و شکر و کره را با هم مخلوط کنید تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و هم بزنید و بعد از مخلوط شدن دانه های خرفه و بلغور رنده شده پوست پرتقال را اضافه کنید.

در مرحله بعد مخلوط آرد را در سه مرحله به طور متناوب با شیر در دو مرحله به مواد بالا اضافه کنید و هر بار هم بزنید.
حالا خمیر به دست آمده را با یک پیپت ساده در قیف بریزید و در قالب های مینی دونات بریزید تا دو سوم قالب ها را پر کنید و بگذارید به مدت شش الی هشت دقیقه در فر بماند.
حالا بعد از پختن مینی دونات ها را چند دقیقه می گذاریم تا کمی خنک شوند سپس از قالب جدا می کنیم و روی توری می گذاریم تا به دمای محیط برسند.
در این مرحله برای تهیه سس پرتقال دونات ها، یک و نیم پیمانه پودر قند را با چهار پیمانه آب پرتقال مخلوط کنید تا شکر حل شود و پس از سرد شدن دونات ها، سس را روی آن ها بریزید.

بیشتر بخوانید  کباب برگ


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *