دستور پخت قیمه آبدار
در حقیقت دم کباب همان قیمه است ولی کمی متفاوت با قیمه پخته می شود و یکی از تفاوت های دم کباب با قیمه این است که دم کباب را به صورت آبدار و چرب تهیه می کنند. در ادامه با طرز تهیه این غذای لذیذ و دلچسب آشنا خواهید شد.
طرز تهیه دم کباب قزوین
مواد لازم برای قیمه آبدار قزوین یا دم کباب:
-
گوشت قیمه: 500 گرم -
پیاز متوسط: 2 عدد -
لپه: 150 گرم -
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری -
سیب زمینی: 2 عدد -
دارچین: 1 قاشق چای خوری -
لیمو عمانی: 4 تا 5 عدد -
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم -
پودر تخم گشنیز: 2 قاشق سوپ خوری -
پیاز داغ: 3 قاشق سوپ خوری -
زعفران دم کرده:1 قاشق سوپ خوری
روش تهیه قیمه آبدار قزوین یا دم کباب:
لپه را بشویید و یکی دو ساعت با آب خیس دهید. لیمو عمانی را هم یک ساعت در آب خیس کنید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
سپس گوشت را به همراه پیاز نگینی و زردچوبه تفت دهید. کمی بعد لپه خیس خورده را به گوشت و پیاز تفت داده شده اضافه کنید و تفت دهید. رب را هم در آخر تفت لپه اضافه کنید و سرخ کنید.
مقداری آب داخل ظرف بریزید و حرارت را کم کنید تا گوشت و لپه بپزند. در یک ساعت باقی مانده پخت خورشت ،لیمو عمانی و سیب زمینی ها را اضافه کنید و در 20 دقیقه آخر هم به آن نمک، پیاز داغ، زعفران و پودر گشنیز را اضافه کنید تا بجوشند. این خورشت مانند آب گوشت آبدار است. دم کباب آماده شده را با کمی پودر دارچین سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد قیمه آبدار قزوین یا دم کباب
-
قیمه آبدار قزوین یا دم کباب جزو غذای محلی قزوین می باشد. -
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت می باشد. -
قیمه آبدار قزوین یا دم کباب را می توانید در وعده نهار و شام سرو کنید. -
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری و افطار میل کرد. -
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب می باشد.