طرز تهیه دمنوش سپستان ؛ دستور تهیه دمنوش سپستان به روش خانگی

طرز تهیه دمنوش سپستان ؛ دستور تهیه دمنوش سپستان به روش خانگی

طرز تهیه دمنوش سپستان ؛ دستور تهیه دمنوش سپستان به روش خانگی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

طرز تهیه دمنوش سپستان

میوه این گیاه هم به صورت تازه در فصل خودش مصرف میشود و هم بصورت خشک در عطاری ها موجود است

که به صورت دم نوش مصرف میشود چهار تا پتج دانه از میوه خشک شده در قوری ربخته

و مقداری آب اضافه کرده ومیگذارید دم کند ومیتوان با کمی نبات مصرف کرد.

بیشتر بخوانید  خبر بد درباره سرنوشت FATF در مجمع تشخیص

آشنایی با دیگر خواص سپستان

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص سپستان آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با سپستان

سپستان گیاهی درختی با انواع مختلف می باشد که بهترین گونه درخت آن در بحرین رشد می یابد، برگ های درخت بدون کرک و بیضوی هستند

و میوه آن به شکل آلو و به درشتی لوبیا می باشد که زمان رسیدن به رنگ زرد و پس از خشک شدن به رنگ سیاه می شود.

در داخل این میوه شیره ای لزج و بی مزه می باشد که دارای مصرف دارویی هستند.این گیاه از تیره گاوزبان می باشد

و در سواحل خلیج فارس، جزیره خارک، هند، چین و تایوان رشد می کند.

سپستان در طول دوره رویش به هوای گرم و آبیاری کمی نیاز دارد و در ارتفاعات مختلف در نواحی گرمسیری

و در خاک های رسی عمیق و شنی رشد می‌کند و همانند دیگر گیاهان تیره گل گاوزبان در فصل پاییز یا بهار می‌توان آن را کشت کرد.

گل های سپستان در فصل بهار شکفته می‌شوند و میوه‌ آن نیز از اواخر مرداد ماه تا شهریور می‌رسد و برداشت به کمک دست انجام می‌شود.

خواص سپستان برای کبد

از مهم ترین ویژگی های سپستان محافظت از کبد می باشد ولی اگر بیش از اندازه مصرف شود باعث تضعیف کبد می شود.

خواص سپستان و عسل

سپستان دارای طبع معتدل رو به سرد است و برای افراد سرد مزاج مناسب نیست ولی اگر با عسل خورده شود هیچ مشکلی نخواهد داشت.

سپستان برای پوست

پودر دانه این گیاه به صورت موضعی برای بیماری های قارچی پوست استفاده می شود.

بیشتر بخوانید  فیلم / ترانه چاوشی از شکایت و اتهام تا استفاده ابزاری

سپستان و شیر

برای اینکه سپستان تاثیر بیشتری روی بیماری ها داشته باشد گاهی با شیر میل می شود که تاثیر آن را دو چندان می کند.

سپستان و اسهال

در طب سنتی آمده است که برای بند آوردن و قطع اسهال می توان به خوردن جوشانده سپستان اکتفا کرد.

سپستان و کولیت

برای درمان کولیت روده باید مقداری پوست شاخه‌های باریک سپستان را بجوشانید و صاف کنید و آن را بعد از غذا بنوشید.

سپستان و صفرا

میوه سپستان در درمان تبهای گرم مزاج صفراوی با سایر داروها بسیار توصیه می گردد.

طرز تهیه دمنوش سپستان

میوه این گیاه هم به صورت تازه در فصل خودش مصرف میشود و هم بصورت خشک در عطاری ها موجود است

که به صورت دم نوش مصرف میشود چهار تا پتج دانه از میوه خشک شده در قوری ربخته

و مقداری آب اضافه کرده ومیگذارید دم کند ومیتوان با کمی نبات مصرف کرد.

طرز مصرف سپستان

از میوه کال و نارس آن جهت آماده کردن ترشی استفاده میگردد و از میوه رسیده آن به صورت دم کرده مصرف می گردد.

برای آماده کردن دم کرده سه پستان از ۵ تا ۳۰ عدد میوه که بستگی به نیاز دارویی دارد، می‌توان مصرف نمود.

خواص دمنوش عناب و سپستان

برای کاهش سرفه خوب است.

برطرف کننده تشنگی هستند.

هر دو برای اسهال و تقویت و کمک به کلیه مفید هستند.

کاهش دهنده فشار خون هستند.

جوشانده عناب و سپستان برطرف کننده گرفتگی صدا است.

خواص برگ درخت سپستان

از میوه، برگ و ریشه این گیاه می توان برای درمان گلو درد، سرماخوردگی و مشکلات سوء هاضمه استفاده کرد.

بیشتر بخوانید  ۳۰ مدل مو باز و شنیون با مروارید ۱۴۰۲ | استایل موهای خود را با مروارید تکمیل کنید

برای بهبود زخم ها نیز می توان از برگ درخت سپستان بهره گرفت.

برگ و میوه سپستان دارای آلکالوئیدهای پیرالوزیدین، کومارین ها، ساپونین ها، ترپن ها و استرول ها است. در برگ ها مقدار بالایی کروم هم وجود دارد.

در برگ ها به میزان زیادی کروم هم موجود است.مواد مهم روغن دانه ها اسیداولئیک،

اسیدلینولئیک، اسیدبِهِنیک، اسیدآراشیدیک، اسیداستئاریک و اسیدپالمیتیک می باشد.

برگ های پودر شده آن به شکل موضعی برای آرام نمودن سردرد و بهبود زخم ها مصرف می گردد.

برگ گیاه سپستان دارای خواص مدری، عرق آوری، مسکنی و تصفیه خون می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید