مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه دسر پارفه انار شیک و ساده برای مهمانی هایتان

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


طرز تهیه یک دسر انار پارفه خوشمزه و ایده آل

پارفه انار یکی از دسرهای خوشمزه پاییزی و زمستانی است که همزمان با رسیدن انار در این فصل تهیه می شود و می تواند گزینه مناسبی برای شب یلدا باشد. اما این دسر انار پارفه یک دسر بسیار خوش طعم و بین المللی است این دسر در دو نوع تهیه می شود یکی مدل فرانسوی تخم مرغ و خامه و مدل آمریکایی ترکیبی از ماست و لایه های مختلف شات
چون خوردن آن راحتتر است و معمولا در لیوان های شفاف و کوتاه برای تهیه این دسر استفاده می شود تا لایه های آن دیده شود و این دسر بیشتر با انار تزیین می شود.این دسر آنقدر راحت و راحت است که شما مهمان می توانید سریعا این دسر را تهیه کنید و برای تهیه آن چند ماده لازم و در دسترس است.

ارزش غذایی پارفه دسر انار

  • انرژی 143 کیلو کالری
  • کربوهیدرات 28 گرم
  • پروتئین 3.3 گرم
  • چربی کل 2.3 گرم
  • میلی گرم کلسترول

دسر انار پارفه

مواد لازم برای تهیه پارفه دسر انار

  • 0.33 فنجان شکر
  • شیر 2 لیوان
  • نشاسته ذرت 0.25 فنجان
  • پودر ژله با طعم انار 1 بسته
  • عصاره وانیل 0.5 قاشق چایخوری
  • دانه انار 1 لیوان

پارفا (پارافه) معمولاً از لایه های خامه و میوه یا بیسکویت تشکیل شده است. در نسخه اصلی این دسر 3 لایه چندین بار تکرار شده است اما نوع مورد مطالعه شما حالت ساده شده یا مینی پارفی است که فقط دو لایه دارد. این دسر شب یلدا از نشاسته ذرت تهیه شده و یک لایه پودینگ و یک لایه ژلاتین دارد.
اگر می خواهید لایه ها مورب به نظر برسند، کافی است فنجان ها را داخل مافین ها کج کنید و در یخچال قرار دهید تا به همین ترتیب شکل پودینگ و ژلاتین به دست آید.

بیشتر بخوانید  خواص ارزشمند و موارد استفاده از جو دو سر

باید بخوانید:

طرز تهیه پارفه انار

شکر و وانیل را با 1.5 پیمانه شیر در ظرفی ریخته و روی حرارت متوسط ​​هم بزنید تا شکر حل شود. شیر را به مدت 5 تا 7 دقیقه حرارت دهید تا حباب های کوچکی در اطراف آن ایجاد شود.
در همین حین نشاسته را در بقیه شیر سرد حل کرده و به شیر روی آتش اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید، حدود 2 دقیقه بعد شیر شروع به غلیظ شدن می کند و پودینگ آماده است. آن را به 8 فنجان (یا هر ظرف سرو) تقسیم کنید و 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
حالا ژله انار را طبق دستور بسته بندی آماده کنید.
قالب های پودینگ را از یخچال خارج کرده و روی هر کدام دو قاشق چایخوری دانه انار بریزید. روی دانه ها را با ژله بپوشانید و دوباره به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا بسته شود.
در صورت تمایل، دسر را با خامه فرم گرفته و با دانه های انار تزئین کنید.


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *