طرز تهیه ترشی خانگی
خیار نمی توان آن را یک ترشی صرف نامید، شاید مناسب باشد که مثلاً بگوییم یک عطر هم هست. به عنوان مثال به عنوان طعم دهنده در ساندویچ ها استفاده می شود. در اینجا طرز تهیه ترشی خانگی خوشمزه را با ترفندهای عالی به شما آموزش می دهیم.
برای تهیه ترشی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید.
مواد مورد نیاز:
- خیار (1 کیلوگرم)
- سیر (4 زن)
- ترخون (جمعیت کم)
- سرکه (1 قاشق غذاخوری)
- فلفل (3 عدد)
- آب (4 فنجان)
- نمک (4 قاشق غذاخوری)
طرز تهیه ترشی:
اولین کاری که باید انجام دهید این است که خیارها را بشویید و در سبد آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس سراغ سرکه، آب و نمک بروید و آنها را با هم مخلوط کنید.
محلول سرکه و نمک و آب را روی آتش بگذارید تا بجوشد. وقتی به جوش آمد آن را کنار بگذارید و صبر کنید تا خنک شود.
از یک سوزن برای ایجاد سوراخ در خیارهای از قبل شسته شده و خشک شده استفاده کنید. منظورمان سوزنی است که از طرف دیگر خیار بیرون می آید. یعنی خیارها را سوراخ کنید.
وقتی سوراخ کردن خیارها را تمام کردید، وقت آن است که خیارها را در یک ظرف تمیز قرار دهید.
سیب زمینی ها را پوست گرفته و خرد کرده و ترخون را اضافه کنید.
سیر را پوست بگیرید و همراه با فلفل در ظرف مورد نظر بریزید.
وقت آن است که خیارها را با سرکه سرد شده، آب و محلول نمک بریزید. حتما روی خیارها را با این محلول کاملا بپوشانید.
وقتی کارتان تمام شد، فقط درب آن را محکم ببندید و آن را در جای خنک بیرون از یخچال قرار دهید. حتماً در سطل را محکم ببندید تا هوا وارد نشود.
قبل از اینکه درب آن را باز کنید، یک هفته طول می کشد تا ترشی ها رسیده شوند. وقتی درب آن را باز کردید، ترشی ها را با آب در یک لیوان تمیز درب دار بریزید و سپس در یخچال نگهداری کنید.
ترفند درست کردن ترشی خوشمزه خانگی
- محلول سرکه، آب و نمک باید بجوشد و خنک شود. بگذارید خنک شود، حتی اگر ولرم باشد.
- بسته به ذائقه می توانید چند تکه هویج و ساقه کرفس خرد شده را نیز در ترشی ها قرار دهید.
- می توانید چند نخود خام را به همراه خیارهایتان در سطل مورد نظر بریزید. این به این دلیل است که نخود گاز خود را تولید می کند که باعث می شود خیار ترد و خوشمزه تر شود.
- بهتر است از خیارهای کوچک استفاده کنید.
- بهتر است از سرکه سیب یا سرکه سفید استفاده کنید.
- از ظروف نگهداری خیار آهنی استفاده نکنید زیرا باعث تیره شدن خیار می شود.
- ادویه زیاد ترشی ها را تیره تر می کند.
همچنین بخوانید: