یكی دیگر از سبزیهای خودرو در دشت و صحرا كنگر است. این گیاه بسیار پرخاصیت و غذای آن هم بسیار خوشمزه خواهد شد.
كنگر دارای تیغهای بسیاری است و باید موقع تمیز كردن آن بسیار مراقب دستهای خود باشید تا با تیغهای كنگر دچار صدمه نشود.
مواد لازم:
کنگر :1 کیلو
پیاز : 2یا3 عدد
گوشت :نیم کیلو
نعنا جعفری:نیم کیلو (دلخواه)
روغن :به میزان لازم
نمک وفلفل سیاه :به میزان دلخواه
زرچوبه: به میزان لازم
آبلیم یا آبغوره :به میزان دلخواه
طرز تهیه خورش کنگر
برای تهیه خورش كنگر بعد از اینكه كنگرها را پاك كرده و شستید آنها را درشت خرد كنید و درون روغن تفت بدهید.
بعد از تفتدادن كنگرها آنها را از درون روغن بیرون آورده و تعداد دو یا سه عدد پیاز را خلالی خرد كرده و درون روغن سرخ كنید. بعد نوبت گوشت است كه آن را هم باید سرخ كنید.
نعناع جعفری را هم بعد از خردكردن سرخ كنید و درون خورش بریزید. زردچوبه، فلفل سیاه و آبلیمو یا آبغوره را فراموش نكنید.
بعد از اینكه گوشتها نیمپز شد نوبت كنگر است كنگرها را داخل خورش بریزید و بگذارید تا بپزد و غذا جا بیفتد.
خورش كنگر را میتوانید بدون سبزی نعناع جعفری هم تهیه كنید.