طرز تهیه خورش کنگر


یكی دیگر از سبزی‌های خودرو در دشت و صحرا كنگر است. این گیاه بسیار پرخاصیت و غذای آن هم بسیار خوشمزه خواهد شد.
كنگر دارای تیغ‌های بسیاری است و باید موقع تمیز‌ كردن آن بسیار مراقب دست‌های خود باشید تا با تیغ‌های كنگر دچار صدمه نشود.

خورش کنگر

مواد لازم:

کنگر :1 کیلو

پیاز : 2یا3 عدد

گوشت :نیم کیلو

نعنا جعفری:نیم کیلو (دلخواه)

روغن :به میزان لازم

نمک وفلفل سیاه :به میزان دلخواه

زرچوبه: به میزان لازم

آبلیم یا آبغوره :به میزان دلخواه

طرز تهیه خورش کنگر

برای تهیه خورش كنگر بعد از این‌كه كنگرها را پاك كرده و شستید آنها را درشت خرد كنید و درون روغن تفت بدهید.
بعد از تفت‌دادن كنگرها آنها را از درون روغن بیرون آورده و تعداد دو یا سه عدد پیاز را خلالی خرد كرده و درون روغن سرخ كنید. بعد نوبت گوشت است كه آن را هم باید سرخ كنید.
نعناع جعفری را هم بعد از خرد‌كردن سرخ كنید و درون خورش بریزید. زردچوبه، فلفل سیاه و آبلیمو یا آبغوره را فراموش نكنید.
بعد از این‌كه گوشت‌ها نیم‌پز شد نوبت كنگر است كنگرها را داخل خورش بریزید و بگذارید تا بپزد و غذا جا بیفتد.

خورش كنگر را می‌توانید بدون سبزی نعناع جعفری هم تهیه كنید.


بیشتر بخوانید  ماکادمیا (فندق استرالیایی) چیست و چه خواصی دارد ؟

دیدگاهتان را بنویسید