طرز تهیه خورش انجیر تابستانی خوشمزه و مجلسی با گوشت مرغ


طرز تهیه سوپ انجیر سیاه

خورش انجیر سیاه یکی از آن چیزهایی است که شاید بسیاری از شما با شنیدن نام آن متعجب شوید. این خورش مانند بسیاری از سوپ های مایلی ایرانی کمی شیرین است و با برنج ایرانی سرو می شود.

مواد لازم برای سوپ انجیر

انجیر سیاه برای یک کیلو پاستا
1 عدد پیاز بزرگ
فیله مرغ 6 تا 8 عدد
انجیر تازه ۸ عدد
زنجبیل تازه 1 انگشت
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری عسل
زعفران را به میزان لازم بپزید
پودر هل به میزان لازم
به میزان لازم نمک اضافه کنید
فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم


 خورش انجیر سیاه

طرز تهیه سوپ انجیر سیاه

برای تهیه خورش انجیر قبل از هر کاری باید رب انجیر را تهیه کنید. ابتدا نیم کیلو انجیر سیاه تازه را بشویید و سپس خرد کنید. حالا انجیرهای خرد شده را در غذاساز بریزید و بگذارید کاملا خشک شوند.
برای تبدیل این پوره به خمیر انجیر؛ نصف لیوان آب و کمی نمک اضافه کنید و بگذارید آرام بپزد. با گذشت زمان شاهد غلیظ شدن رب خواهید بود. در پایان پخت باید یکی دو قاشق آبلیمو اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شرپا را خاموش کنید.

باید بخوانید:

35 خواص معجزه آسای انجیر

35 خواص معجزه آسای انجیر

انجیر یکی از اولین میوه هایی است که مردم می خوردند. حتی برخی می گویند میوه ممنوعه ای که حوا خورد انجیر بود نه سیب. انجیر خواص زیادی دارد. این میوه…

مانند بسیاری از سوپ های دیگر، از پیاز سرخ شده در سوپ انجیر استفاده می شود. توصیه ما به شما این است که برای این خورش از پیاز سرخ شده آماده استفاده نکنید. پیاز را پوست بگیرید و خوب بشویید.
حالا با یک دست خوب و ریز برش بزنید. فقط از کمی روغن و چند قاشق آب برای سرخ کردن پیاز استفاده کنید. باید اجازه دهید پیاز کاملا کاراملی شود. کارامل به معنای تیره شدن رنگ آن است.

بیشتر بخوانید  نحوه پخت شیشلیک در باربیکیو و فر


 سوپ انجیر

تکه های مرغ را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید. حالا فلفل و زنجبیل را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله می توانید زعفران و هل را به مرغ اضافه کنید. حدود نیم ساعت طول می کشد تا تکه های مرغ خوب بپزند.

دو طرف مرغ باید کاملا سرخ شده و لوبیاها پخته شوند. مرغ نباید زیاد پخته شود. گفتیم ابتدا رب انجیر ملس را تهیه کنید. بعد از اینکه مرغ ها خوب پخته شدند؛ رب انجیر را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کرده و به تکه های مرغ اضافه کنید.
برای اینکه مرغ ها مزه دار شوند باید اجازه دهید این مواد حدود نیم ساعت بجوشد و به خوبی در خورش ما جا بیفتد. در مواد اولیه مشاهده می شود که علاوه بر مقداری انجیر، تعدادی انجیر نیز برای تهیه رب ذکر شده است.
در 10 دقیقه آخر پخت باید این انجیرهای تازه را نصف کرد و کمی آبلیمو و یک قاشق عسل به خورش اضافه کرد. بعد از چند دقیقه خورش شما آماده است و می توانید آن را با برنج های مختلف زعفرانی سرو کنید.


دیدگاهتان را بنویسید