مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه خورشت کدو حلوایی با طعمی دوست داشتنی

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



طرز تهیه خورشت کدو تنبل خوشمزه و ایده آل


موادلازم برای تهیه خورشت کدو حلوایی


  • کدو حلوایی (بدون‌پوست) : یک دوم عدد

  • گوشت چرخ‌کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) : 200 گرم

  • نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) : به مقدار لازم

  • پیاز (رنده‌ و آب‌گرفته‌شده) : 1 عدد

  • دارچین (پودرشده) : یک چهارم قاشق چایخوری

  • پیاز (خلالی‌ خردشده) : 1 عدد

  • زردچوبه (پودرشده) : 1 قاشق چایخوری

  • آب گوشت : 3 پیمانه

  • چوب دارچین : 2 تکه

  • آب انار تازه : 40 میلی‌لیتر

  • شکر : 1 قاشق سوپخوری (به‌دلخواه)

  • زعفران : 3 قاشق سوپخوری

  • دانه انار : مقداری برای تزیین


خورشت کدو تنبل


طرز تهیه خورشت کدو حلوایی


  1. کدو تنبل را به صورت حلقه های نیم سانتیمتری برش دهید سپس حلقه ها را به قطعات کوچکتر خُرد کنید. در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، کدوها را از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند سپس از تابه خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

  2. در ظرفی، گوشت چرخ کرده را به همراه نمک ورز دهید سپس پیاز (رنده شده) را به همراه مقداری فلفل سیاه و دارچین به آن اضافه کنید و مجدداً ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. کف دست را با مقداری آب مرطوب کنید و به اندازههای کوچک از مخلوط بردارید و در کفِ دست، به شکل کوفته ریزه در آورید.

  3. در قابلمه ای حاوی روغن داغ روی حرارت ملایم، پیاز (خلالی خردشده) را تفت دهید تا طلایی رنگ شود. در اواخر تفت دادن پیاز، زردچوبه را به آن بیافزایید و تفت دهید سپس کدو حلوایی را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

  4. آب گوشت را به خورش اضافه کنید تا روی مواد را کاملاً بپوشاند. چوب دارچین، مقداری نمک و فلفل سیاه را به خورش بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا اب گوشت جوش بیاید سپس کوفته ریزه ها را به آن اضافه کنید، در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا خورشت به مدت 30 دقیقه بپزد و آبِ آن کمی تبخیر و غلیظ شود.

  5. در 10 دقیقه آخر پخت، آب انار و شکر (در صورت تمایل) را به خورشت اضافه کنید تا به طعم دلخواه برسید. پس از پخت، حرارت را خاموش کنید.

  6. چند دقیقه قبل از سرو، زعفران را به خورش اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس چوب دارچین را از آن خارج کنید. خورشت را در ظرف مورد نظر بریزید و با دانه های انار تزیین و به همراه چلو سرو کنید.


divider


گردآوری شده مجله دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  ترشی سیر | ۵ روش طلایی و متفاوت برای تهیه سیر ترشی
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *