مواد لازم:
ماهیچه یا مغز ران گوساله یا گوسفند: یک کیلوگرم
پودر نارگیل: چهار قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد بزرگ
سیر: پنج حبه
فلفل دلمهای: یک عدد بزرگ
گوجهفرنگی: چهار عدد
کاری، پودر تخم گشنیز، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر پیاز، هل، دارچین، جوز هندی و دانه فلفل سیاه از هر کدام یک قاشق چایخوری
سیب زرد: یک عدد
طرز تهیه خورشت مهاراجه
روش تهيه:
1. ابتدا پیاز، سیر و فلفل دلمهای را نگینی خیلی ریز خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدهیم. همراه با مواد گوشتها را نیز کمی تفت داده تا پیاز نرم شود. پودر نارگیل را با ادویهها خوب میسابیم و به مواد اضافه میکنیم. همزمان سیب زرد را با رنده درشت رنده کرده و به همراه تمامی مواد تفت میدهیم.
وقتی عطر خوش ادویهها متصاعد شد و کمی تفت خوردند گوجهفرنگیها را رنده کرده و به همراه یک تا دو لیوان آب به مواد اضافه میکنیم و میگذاریم آنقدر خورش بجوشد تا روغن پس داده و کاملا جا بیفتد.
برای سرو خورشت درنهایت روی آن مقداری گشنیز تازه خرد شده میپاشیم و آن را سرو میکنیم.
cooking24