طرز تهیه خورشت به و الو یک غذای اصیل ایرانی و مناسب برای فصل پاییز


طرز تهیه خورش با آلو

پاپریکاش یکی از انواع سوپ های خانگی ایرانی است که به دلیل وجود آن عطری خاص و بسیار مطبوع دارد، این آش به دلیل اینکه فقط در فصل پاییز عرضه می شود جزو سوپ های فصلی محسوب می شود.

البته با یخ زدن این میوه می توان از این سوپ در تمام فصول سال استفاده کرد و از خوردن آن لذت برد.این سوپ در برخی قسمت ها به سوپ آلو و بها نیز معروف است.

گولاش را معمولا با گوشت گوسفند و گاو درست می کنند، اما می توان آن را با مرغ، بوقلمون یا حتی گیاهی و بدون گوشت نیز تهیه کرد.

به دلیل خواص متعدد از جمله؛ سم زدایی کبد، مراقبت های بهداشتی دستگاه گوارش، درمان سرد و آنفولانزا فشار خون را کنترل می کند و از سرطان جلوگیری می کند سلامتی داره بالاتر میره

مقدار مواد موجود در دستور زیر برای 6 نفر قابل تهیه است.اگر می خواهید برای افراد کم و بیش غذا تهیه کنید کافی است کم و زیاد بپزید.

طرز تهیه آش آلو یک غذای اصیل ایرانی و مناسب برای فصل پاییز است

اجزاء

  • گوشت گوسفند (اختیاری) 400 گرم
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • آلو سرخ شده 10 تا 12 عدد
  • میوه تا 300 گرم
  • شکر سفید قاشق غذاخوری
  • قاشق آبلیموی تازه
  • رب گوجه فرنگی دو تا سه قاشق غذاخوری
  • لپه (اختیاری) دو سوم لیوان
  • زعفران نصف پیمانه را بپزید
  • روغن به میزان لازم
  • پودر سیر به مقدار لازم
  • دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ و مدت زمان ته نشین شدن آن

گام اول

ابتدا پیاز را بشویید و پوست بگیرید سپس نگینی (خوشمزه) خرد کنید و در قابلمه مناسبی روی آتش بگذارید و کمی روغن بریزید و بگذارید خوب داغ شود و سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید.

بیشتر بخوانید  کنگره آمریکا: بایدن، به اسرائیل کمک کنید و ایران را تحریم کنید | ۱۰۰ نماینده کنگره: ایران را به دلیل حمایت از حماس پاسخگو کنید

کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود، در حالی که پیاز در حال تفت است، مقدار مناسبی زردچوبه برای خوردن پیاز اضافه کنید.

مرحله دوم

گوشت را به اندازه دلخواه بخورید، نه درشت و نه کوچک (متوسط)، گوشت را به پیاز اضافه کنید و کمی فلفل سیاه و سیر اضافه کنید تا بوی گوشت گرفته شود.

گوشت و پیاز را کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند، می توانید کمی زردچوبه هم اضافه کنید تا گوشت خوشمزه تر شود.

طرز تهیه آش آلو یک غذای اصیل ایرانی و مناسب برای فصل پاییز است

مرحله سوم

حدود یک لیتر آب به محصول اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا گوشت بپزد.

بعد از دو تا سه ساعت (زمانی که گوشت نرم و پخته شد)

رب گوجه فرنگی را با روغن سرخ کرده و به محصول اضافه کنید.

پیاز را پوست بگیرید و آب آن را بگیرید

سپس آلو، خرد شده و دارچین اضافه کردن

مرحله چهارم

وقتی آش کاملا سفت شد زعفران پخته شده را اضافه کنید و بعد از 15 دقیقه از روی حرارت بردارید و با برنج یا نان به دلخواه سرو کنید.

نکاتی برای تناسب بهتر و طعم دلپذیرتر

  • بهتر است آلوها را ۱ تا ۲ ساعت قبل از پخت در آب سرد خیس کنید (بسته به قوت آلوها)
  • اگر می خواهید اسموتی بخورید، بهتر است کمی شکر به این خورش اضافه کنید
  • مقدار شعله و زمان گذاشتن خورش را در نظر بگیرید که قابل له شدن است.

دیدگاهتان را بنویسید