مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه خمیر جادویی (همه کاره) مناسب برای پخت انواع غذا

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



روش تهیه خمیر جادویی


در این مقاله از مجله اینترنتی دلگرم، آموزش خمیری را آورده ایم که می توانید از آن برای تهیه بسیاری از غذاها و خوراکی ها اسافاده کنید. درست کردن این خمیر بسیار آسان بوده و نیاز به صرف وقت و امکانات زیادی ندارد.


در ادامه طرز تهیه خمیر جادویی را خواهید دید.


روش تهیه خمیر جادویی آشپزی


مواد لازم جهت تهیه خمیر جادویی:


  • آرد ۳ لیوان

  • خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری

  • تخم مرغ ۱ عدد

  • شیر یا آب ۱ لیوان سر خالی

  • روغن ۶ قاشق غذاخوری

  • نمک ۱ قاشق چایخوری

  • شکر ۴ قاشق چایخوری


خمیر همه کاره


چگونه خمیر همه کاره آشپزی درست کنیم ؟


دستور تهیه خمیر جادویی:


خمیر مایه، شیر ولرم (شیر گرمی که دست را نسوزاند) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه اجازه دهید تا خمیر مایه عمل کند (کف کند).


تخم مرغ، باقی مانده شکر، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند، خمیر مایه را به مواد تخم مرغی اضافه کنید، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس آرد را اضافه کنید.


پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید (مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید)، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.


در این مرحله از طرز تهیه خمیر همه کاره آشپزی داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.


این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.


نکته:


این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها، پیراشکی، کلوچه، نان صبحانه، نان شکم پر، پیتزا و … است، حتی می توانید آن را در روغن سرخ کنید، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است.


بیشتر بخوانید  طرز تهیه دسر سیب چوبی کاراملی برای کودکان
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *