روش تهیه خالی خمس گیلانی
خالی خمس یک دسر گیلانی است که با آلوچه سبز تهیه میشود. این دسر طعم ملس و لذیذی دارد و حتی می توان از آن به عنوان میان وعده نیز استفاده کرد. خالی خمس طرفداران زیادی دارد و به خصوص کودکان بسیار به آن علاقه دارند.
اگر شما هم می خواهید یک دسر جدید و خوشمزه درست کنید، حتما خالی خمس را امتحان کنید. پس این مطلب را از دست ندهید و تا انتها با ما همراه باشید.
طرز تهیه دسر خالی خمس
مواد لازم جهت تهیه خالی خمس:
-
گوجه سبز یا آلوچه ۵۰۰ گرم -
شکر ۵ قاشق غذا خوری -
نمک سبز یا دلال ۱ قاشق غذا خوری -
آب به مقدار لازم
مراحل تهیه خالی خمس:
برای درست کردن این دسر گیلانی خوشمزه ابتدا آلوچه ها را بشویید و آن ها را در یک قابلمه بریزید. حالا درون قابلمه را پر از آب کنید به اندازه ای که روی آلوچه ها را بپوشاند، سپس شکر را اضافه کنید.
آن ها را هم بزنید تا شکر کمی در آب حل شود، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد. این مخلوط آنقدر باید بجوشد تا غلیظ شود و آلوچه ها تغییر شکل بدهند.
وقتی به اندازه کافی مخلوط شما غلیظ شد، در این مرحله از تهیه خالی خمس، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود، سپس نمک سبز یا دلال را اضافه کنید و نوش جان کنید.
گردآوری توسط مجله اینترنتی دلگرم
نیلوفر گلی فروشانی