مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه حلوا لبو به دو روش + فیلم

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



طرز تهیه حلوا لبو


حلوا لبو جز بهترین دسر حلواهای سنتی و خوش رنگ و لعاب در شب یلداست. اجزای تشکیل دهنده این حلوا آرد، شکر، پوره لبو، روغن، گلاب، آب لبو، عصاره هل یا پودر هل ساییده شده است.


حلوا لبو اکثرا در فصل سرما تهیه می شود، این حلوا به خاطر خوش رنگ بودن می تواند انتخاب خوبی برای مهمانی ها و مراسم مختلف باشد. لبو مزایای زیادی از جمله کاهش فشار خون بالا، درمان کم خونی، کاهش وزن و لاغری، درمان دیابت، درمان بیماری های قلبی را دارا می باشد.


فیلم طرز تهیه حلوا لبو/حلوای لبو شب یلدا


روش اول: طرز تهیه حلوا لبو با پوره لبو


مواد لازم جهت تهیه حلوا لبو با پوره لبو:


  • آرد: 1 لیوان

  • شکر: 1 لیوان

  • پوره لبو: 1/5 لیوان

  • روغن: نصف لیوان

  • گلاب: نیم لیوان

  • آب لبو که داخلش پخته و رنگ دارد: 3/4 لیوان

  • عصاره هل: 2 قاشق غذاخوری

  • یا پودر هل ساییده شده: 1 قاشق چایخوری


دستور پخت حلوا لبو با پوره لبو:


برای شروع پخت حلوا لبو، ابتدا چغندرها را بپزید. البته توجه داشته باشید که برای پخت لبوها نباید از شکر استفاده کنید. لبو پخته شده را پوره می کنیم و با شکر و آب لبو و گلاب و هل مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم به حدی که شکر آب شود و کنار می گذاریم.


آرد را بو می دهیم فقط در حدی که بوی خامی آن گرفته شود نباید تغییر رنگ بدهد. بعد روغن را اضافه می کنیم. حالا نوبت اضافه کردن شربت که روی آرد سرخ شده می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا جا بیفتد تقریبا پنج دقیقه زمان میبرد تا به اصطلاح حلوا جمع شود و جا بیفتد.


برای تزیین این حلوای خوش رنگ می توانید از ماسوره گلبرگ رز روی تارت یا بیسکویت استفاده کنید.


روش دوم: طرز تهیه حلوا لبو با لبوی خام


مواد لازم جهت تهیه حلوا لبو با لبوی خام:


  • لبوی خام رنده شده: ۳ پیمانه

  • شیر: ۲ پیمانه

  • روغن: ۳ قاشق غذاخوری

  • پودر هل: مقدار دلخواه

  • بادام زمینی: ۵- ۴ عدد

  • پسته (اختیاری): ۵- ۴ عدد


دستور پخت حلوا لبو با لبوی خام:


درون قابلمه‌ ای، لبوهای خام رنده شده را به مدت ۴- ۳ دقیقه، حرارت داده سپس شیر را به ظرف اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید.


مخلوط فوق را تا حدی که غلیظ شود روی شعله متوسط حرارت داده،‌ سپس شکر را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.


روغن را به مخلوط اضافه کرده و تا حدی که لبه‌های مخلوط کمی از ظرف جدا شود به سرخ کرده ادامه دهید.


مخلوط را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و روی آن را با آجیل‌های تفت داده شده در روغن،‌ تزیین کنید.


دسر آماده شده را به صورت گرم یا سرد میل کنید.


طرز تهیه حلوا آناناس با طعمی شگفت انگیز


طرز تهیه حلوا اوماج خوشمزه و خوش طعم


طرز تهیه خوشمزه ترین دسرها با بیسکویت ساقه طلایی


طرز تهیه فرنی فوق العاده لذیذ و خوشمزه با ۴ روش متفاوت


بیشتر بخوانید  11 خاصیت عالی عصاره سیر
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *