مواد لازم برای حلوای آلبالو
2 لیوان آرد
روغن مایع 1 فنجان
150 گرم کره
4 فنجان آلبالو
2 لیوان آب
2 فنجان شکر
2 عدد میوه
گلاب 1 لیوان
½ قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه حلوای آلبالو
برای تهیه یک حلوای آلبالو خوشمزه ابتدا آلبالوها را بشویید و خلال کنید سپس در غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا آلبالوها کاملا له شوند. حالا پوره آلبالو را از صافی رد کنید.
سپس آب آلبالو را به همراه آب و شکر و شیرینی در قابلمه مناسبی بریزید سپس روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد. وقتی مخلوط آب آلبالو به جوش آمد گلاب و وانیل را بعد از 20 ثانیه اضافه کنید.
باید بخوانید:
خاصیت فوق العاده گیلاس
خواص و فواید آلبالو برای سلامتی این بخش دالگرما را دنبال کنید تا با خواص گیلاس بیشتر آشنا شوید. فواید شگفت انگیز گیلاس گیلاس میوه ای برای بیماران…
حالا بلافاصله قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید شهد آلبالو کاملا خنک شود. سپس آرد را در ظرف مناسبی الک کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و بپزید.
وقتی بوی خامی آرد بدون تغییر رنگ از بین رفت، دوباره آن را الک کرده و در تابه برگردانید. سپس روغن مایع و کره را به تابه اضافه کرده و هم بزنید و بعد از 1 دقیقه شهد آلبالو را در دو مرحله به تابه اضافه کنید.
سپس حلوا را مدام هم بزنید تا حلوا جذب شهد شود و بافت حلوا صاف و یکدست شود. در آخر حلوا را در ظرف سرو بغلتانید و با چای آلبالو سرو کنید. دلپذیر.