طرز تهیه حلوای موز با آرد سویا + عکس
در این بخش از مجله دلگرم آموزش طرز تهیه حلوا موزی را برای شما عزیزان آماده کردیم. البته این حلوا با آرد سویا تهیه میشود که خاصیت بیشتری دارد. با ما همراه شوید.
طرز تهیه حلوای موز مخصوص با آرد سویا (تصویری)
مواد لازم:
-
2 لیوان آرد سویا -
1/5 لیوان شکر -
1/5 لیوان آب -
120 گرم روغن جامد یا کره -
2 قاشق سوپخوری گلاب -
پودر هل به مقدار دلخواه -
زعفران ساییده به مقدار دلخواه -
موز به مقدار لازم
طرز تهیه:
آرد سویا را در قابلمه میریزیم، روی حرارت ملایم میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا رنگ بگیرد (آرد سویا خیلی سریع رنگ میگیرد).
پس از اینکه آرد کمی سرد شد، روغن یا کره را به آن میافزاییم و این مواد را روی حرارت ملایم با هم مخلوط میکنیم.
پودر هل را به مخلوط آرد و روغن اضافه میکنیم.
شکر، آب و زعفران را روی حرارت ملایم میگذاریم و تا زمانی که شکر در آب حل شود هم میزنیم.
قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و مخلوط شکر و آب را به آن اضافه میکنیم.
حلوا را دوباره روی حرارت میگذاریم.
در این مرحله گلاب را اضافه میکنیم و تا زمانی که حلوا از ظرف جدا شود، به آن حرارت میدهیم. حلوا آماده است.
پس از سرد شدن حلوا، مقدار کمی از آن را بین دو ورقه پلاستیک میگذاریم و به ضخامت 1/5 سانتیمتر با وردنه باز میکنیم.
موز را وسط آن میگذاریم و با کمک پلاستیک، حلوا را دور آن میپیچیم و رول میکنیم.
حلوای رولشده را در یخچال میگذاریم و پس از این که خودش را گرفت، برش میزنیم و تزیین میکنیم.
فوت و فن کوزه گری:
اگر این حلوا را ساده درست میکنید به جای روغن جامد از کره یا روغن مایع نیز میتوانید استفاده کنید.
رولت حلوایی موز را زمان سرو برش بزنید تا موز سیاه نشود.
طرز تهیه حلوای موز به روشی دیگر
مواد لازم:
-
آرد گندم سفید سه لیوان -
شکر دو لیوان -
روغن یک لیوان -
زعفران ساییده حل شده پنج قاشق غذا خوری -
آب سه لیوان -
گلاب یک فنجان
طرز تهیه:
روغن را در ظرفی می ریزیم (ظرف نباید تفلون باشد).
آرد را به روغن اضافه کرده و در حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا آرد کاملا سرخ شود.
وقتی آرد خوب سرخ و رنگ آن طلایی شد و بوی آرد سرخ شده بلند شد، موقع اضافه کردن شربت حلواست که از قبل آماده کرده ایم. (آرد بعد از سرخ شدن به شکل روبرو در می آید و به روغن می افتد)
شربت را به آرامی به آرد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا شربت به خورد آرد برود و آرد گوله گوله نشود.
بعد از اینکه کمی سرد شد، موز را در وسط حلوا قرار داده و آنرا مثل رولت میپیچیم و در یخچال به مدت یک ساعت می ذاریم تا کاملا خودش را بگیرد.
سپس با چاقو آن را مثل رولت برش میدهیم.
طرز تهیه شربت حلوا
شکر را با آب مخلوط کرده و می گذاریم بجوشد.
سپس زعفران و گلاب را به آن اضافه میکنیم.
شربت حلوا نباید غلیظ شود، چون حلوا سفت می شود.
اگر خیلی هم رقیق باشد، حلوا خمیر می شود.
پس در درست کردن شربت دقت کنید.
نکات:
برای اینکه حلوای خوبی داشته باشیم، آرد حتما باید خوب سرخ شود.
شاید کمی سخت باشد، چون آرد وقتی در روغن ریخته میشود، سنگین میشود و همزدن آن مشکل می گردد و چون باید با حرارت ملایم سرخ می شود (در حرارت تند آرد می سوزد و تلخ میشود)، برای همین وقت و حوصله زیادی میبرد.
بعضیها برای اینکه آرد سبک شود و راحتتر هم بخورد، ابتدا آرد را بدون روغن کمی تفت میدهند که این کار باعث تیرگی و بد طعمی حلوا میشود.
اگر حلوای خوشمزه می خواهید کمی زحمت را تحمل کنید، ولی مطمئنا از خوردن این حلوا لذت میبرید.
بیشتر بخوانید :
حلوا بوتیکی؛ ۴ روش جهت تهیه حلوا بوتیکی مجلسی
طرز تهیه ی حلوای مقوی با شیره ی انگور
طرز تهیه ی حلوای زنجبیلی مرحله به مرحله با طعم عالی
دستور پخت حلوای شکلاتی شیک و مجلسی