حلوای فوری یکی از روش های تهیه حلوا در 15 دقیقه است که می توانید این حلوای خوشمزه را خیلی سریع بدون آرد و با یک بسته بیسکویت تهیه کنید.
حلوای فوری را می توانید برای مراسم یا مناسبت های مختلف مذهبی تهیه کنید و به دلیل بافت نرمی که دارد می توان آن را رول کرد و همچنین می توانید این حلوا را در قالب تهیه کنید زیرا بافت بسیار نرمی دارد. طعم این حلوا بسیار لذیذ است. اگر دوست دارید رنگ حلواتان تیره باشد می توانید از بیسکویت کاکائویی استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه حلوای فوری ساده با پیمانه
25 گرم کره
1/3 فنجان روغن مایع
1 فنجان شیر یا آب
شکر 1/2 پیمانه
غذای کبوتر 3 گرم
زعفران پخته 3 عدد
هل یا آب هل به میزان لازم
بیسکویت پتی بوره 1 بسته معادل 1 پینت پودر است
طرز تهیه حلوای فوری خوشمزه و لطیف مناسب برای مراسم مذهبی و خاتم
مرحله اول: آماده کردن بیسکویت
ابتدا باید بیسکویت را پودر کنید، برای این کار بیسکویت را در غذاساز یا 123 و داخل پودر بریزید یا می توانید آن را در نایلون غلیظی بریزید و خوب بزنید تا له شود و پودر شود، سپس آن را صاف کنید. دانه های درشت بدست آورید 1 فنجان پودر بیسکویت بردارید.
مرحله دوم: تهیه شربت
برای تهیه شربت آب یا شیر را در قابلمه ای بریزید و شکر، گلاب، زعفران و کمی آب هل یا دانه هل را اضافه کنید و هم بزنید و روی آتش بگذارید تا شکر حل شود و نیازی به غلیظ کردن شربت نباشد. آن را سفت کنید حلوا فقط در حدی که شکر آب شود.
مرحله سوم: پخت مواد
پودر بیسکویت را داخل تابه بریزید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی بیسکویت گرفته شود سپس کره و روغن مایع را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه مخلوط کنید تا مواد یکدست شود سپس نوبت به اضافه کردن شربت آماده می رسد. شربت را باید در 4 مرحله اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن، مواد را خوب مخلوط کنید.
مرحله چهارم: تهیه حلوای فوری
حالا باید مواد را خوب مخلوط کنید و هم بزنید تا شربت اضافی آن گرفته شود و حلوا در وسط تابه جمع شود. برای بهترین کیفیت حلوا دو تا تابه بردارید و تابه را حرکت دهید تا به اصطلاح غروا شود سپس آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با ماسوره تزیین کنید. دلپذیر
نکات کلیدی در تهیه حلوای فوری خوشمزه و لطیف برای 6 تا 8 نفر
اگر از بیسکویت تیره استفاده کنید، حلوای شما رنگ تیره تری خواهد داشت.
حتما از ترکیب روغن و کره استفاده کنید تا بافت حلوا نرم و لطیف شود.
بیسکویت را بیش از 5 دقیقه سرخ نکنید وگرنه می سوزد و حرارت باید کم باشد.
می توانید هل را بردارید.
اگر از شیر استفاده کنید رنگ صورتتان مات و زیبا می شود.