مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای؛ فوت و فن تهیه جوجه کباب بدون سیخ

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


طرز تهیه مرغ سوخاری در تابه

مرغ سوخاری یکی از غذاهای محبوب هر ایرانی است. معمولا در مواقع دوستانه یا وقتی به پارک می روید، دلتان می خواهد مرغ را روی کباب پز بریان کنید و آن را روشن کنید. اما گاهی اوقات در خانه هستید و می خواهید مرغ کبابی درست کنید، ممکن است استفاده از گریل برایتان سخت باشد. مخصوصاً برای افرادی که در آپارتمانی با تراس کوچک زندگی می کنند دشوار است. در اینجا طرز تهیه مرغ سوخاری بدون سیخ را به شما آموزش می دهیم. در سایر بخش های روزانه می توانید طرز تهیه کباب ورق و طرز تهیه کباب از برگ همچنین بخوانید.

مواد مورد نیاز

  • سینه مرغ (نیم کیلوگرم)
  • پاپریکا (1 متوسط)
  • پیاز بزرگ (1 عدد)
  • کره (یک عدد 100 گرم)
  • ماست (3 قاشق غذاخوری)
  • روغن مایع (3 قاشق غذاخوری) البته می توانید به جای روغن مایع از سس مایونز استفاده کنید.
  • آب لیمو (3 قاشق غذاخوری)
  • نمک و فلفل قرمز (در صورت نیاز)
  • سیخ چوبی کوچک (در صورت نیاز)

طرز تهیه مرغ سوخاری بدون سیخ با ترفند

طرز تهیه مرغ کبابی

  • وقتی می خواهید کباب مرغ کبابی درست کنید، پیاز را رنده کنید، اما برای تهیه مرغ سوخاری این کار را نمی کنید، پیاز را به قطعات بزرگتر خرد می کنید.
  • وقتی پیاز را خرد کردید در ظرفی ریخته و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب رنده کنید تا آب پیاز گرفته شود.
  • حالا وقت آن است که به سراغ مرغ برویم. سینه مرغ را به قطعات کوچک برش دهید.
  • مرغ را به مخلوط پیاز اضافه کنید و خوب رنده کنید تا مرغ به خورد مواد برود.
  • زعفران بپزید سپس به مواد خود اضافه کنید. زعفران زیاد مصرف نکنید یک قاشق زعفران را بجوشانید و بریزید اگر دیدید خوب رنگ شد دیگر نیازی به زعفران ندارید.
  • فلفل ها را بردارید اما له نکنید چون می خواهید روی سیخ مرغ بکوبید. سپس پاپریکا را به صورت مربع های متوسط ​​برش دهید و به مخلوط مرغ اضافه کنید.
  • حالا می توانید آب لیمو ترش را به مخلوط (که تازه باشد و مرغ را خوشمزه تر می کند بسیار بهتر است) و ماست را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  • درب ظرفی را که در آن ریخته اید بپوشانید و مواد را خوب مخلوط کنید و حدود 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزه دار شود.
  • وقتی آن را از یخچال خارج کردید، روغن یا سس را به مخلوط اضافه کنید و دوباره در یخچال قرار دهید. اما این بار پیشنهاد می کنیم 12 ساعت زمان بهتری برای نگهداری مواد در یخچال باشد.
  • حتما مواد شما تا الان طعم خوبی داشته اند. وقت چاقو زدن به کباب هاست. یک تکه از گوشت مرغ را با خنجر بزنید و همین کار را برای همه مرغ ها ادامه دهید.
  • کره را در تابه داغ بریزید تا ذوب شود.
  • سیخ هایی که چاقو زدید را در تابه بگذارید و درب آن را ببندید تا بخار شود. در این فاصله گهگاهی قالب را بیرون آورده و سیخ ها را برگردانید تا مرغ همه جا خوب بپزد.
  • به راحتی می توانید مرغ خانگی خوشمزه درست کنید. اما یادتان باشد برای خوشمزه شدن کباب شما کمی زمان و حوصله می خواهد.
بیشتر بخوانید  فال حافظ روزانه یکشنبه 24 دی 1402 با معنی و تفسیر دقیق

طرز تهیه مرغ سوخاری بدون سیخ با ترفند

ترفند مرغ کباب

  • اگر یادتان باشد در مرحله دوم گفتیم روغن مایع اضافه کنید چون اگر در ابتدا روغن مایع اضافه کنید از طعم دادن به مرغتان جلوگیری می کند.
  • از آنجایی که در تابه تهیه می شود، تکه های مرغ باید نازک تر و کوچکتر باشد.
  • اگر بیشتر از مقدار دلخواه از ماست استفاده کنید، طعم کباب ها نامطبوع می شود.
  • می توانید از فلفل های رنگی هم استفاده کنید.
  • بسته به ذائقه خود می توانید علاوه بر فلفل از پیاز برای سیخ هم استفاده کنید. اما باید پیاز را به قطعات بزرگ خرد کنید.
  • حرارت را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا مرغ کبابی شما خوب بپزد. اگر شعله گاز قوی باشد جوجه ها دانه ها را نمی پزند و اگر ضعیف باشد کباب ها سفت می شوند. پس این را در نظر داشته باشید.
  • نیازی به استفاده از آب نیست زیرا حرارتی که به جوجه ها اضافه کرده اید در اثر گرما به بیرون رفته و باعث پختن کباب می شود.

طرز تهیه مرغ سوخاری بدون سیخ با ترفند

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *