طرز تهیه جامبو با پنیر بلوچیز
جامبو یا همان پاستا صدفی شکم پر از انواع غذا های خوشمزه است. در ادامه این مطلب طرز تهیه جامبو را به صورت مرحله به مرحله و با بهترین روش به شما کدبانوهای عزیز آموزش می دهیم.با دلگرم همراه باشید.
جامبو شلز که به آن پاستای صدفی بزرگ یا شکم پر هم میگویند، نوعی پاستا است که میتوانید بسته به سلیقه خود داخل آن را با هر موادی که میخواهید پر کرده و به عنوان یک پیش غذای ساده یا غذای گرم مجلسی میل کنید.
آنچه جامبو شلز را از یک پاستای معمولی تبدیل به یک غذای وسوسه برانگیز میکند امکان استفاده از پنیرهای مختلف، به خصوص پنیر بلوچیز روی این صدفهای بزرگ و خوشمزه است.
مواد لازم برای تهیه جامبو شلز یا پاستای صدفی
-
۱۲ عدد جامبو شلز -
۱ پیمانه سینه مرغ (پخته و خلالی شده) -
۴ قاشق غذاخوری پنیر بلوچیز (رنده شده) -
۲ قاشق غذاخوری پنیر موزارلا (رنده شده) -
۴ قاشق غذاخوری خامه -
۵ گرم کره -
۱ پیمانه گوجه فرنگی (خرد شده) -
۱ قاشق غذاخوری فلفل قرمز تند -
۲ عدد پیازچه خرد شده -
روغن زیتون -
نمک -
فلفل سیاه
طرز تهیه جامبو شلز با پنیر بلوچیز
جامبو شلز ها را در قابلمه داخل آبجوش بریزید، نمک و روغن اضافه کنید و بگذارید بپزند تا کمی نرم شوند.
مرغ را که از قبل پخته و ریشریش کردهاید داخل ظرفی بریزید و دو قاشق پنیر بلوچیز رنده شده و ۴ قاشق خامه اضافه کنید و با کمی فلفل و نمک هم بزنید.
کره را داخل ماهیتابه آب کنید و گوجه فرنگیهای خرد شده را داخل آن تفت دهید. سپس یک قاشق غذاخوری سس فلفل تند روی آن بریزید و با کمی فلفل سیاه و نمک هم بزنید. حالا مخلوط گوجه و سس را کف ظرفی گود و تخت بریزید.
داخل جامبوشلز ها را با مخلوط مرغ و پنیر پر کنید و آنها را یکی یکی کف ظرف، روی سس گوجه بچینید.
سپس روی آنها را با پنیر بلوچیز رنده شده بپوشانید و روی پنیر بلوچیز هم پنیر موزارلای رنده بریزید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و بگذارید جامبوشلز ها ۲۰ دقیقه بپزند. در آخر با ریختن مقداری پیازچه خرد شده روی آن به استقبال یک طعم فوقالعاده بروید.