طرز تهیه ترشی فلفل کبابی همدانی با فلفل تند و شیرین


طرز تهیه فلفل دلمه ای کبابی

ترشی فلفل کبابی یکی از ترشی های خوشمزه و ساده در ترکیه است که با دستور پخت های مختلفی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی فلفل کبابی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ترشی کبابی

3 کیلوگرم فلفل تند یا پاپریکا
سیر 1 بوته
نمک 2 قاشق غذاخوری
سرکه 1 لیوان
روغن زیتون 1 لیوان
جعفری 100 گرم
نعنا خشک 1 قاشق


 ترشی فلفل کبابی

طرز تهیه فلفل دلمه ای کبابی

برای تهیه فلفل دلمه ای خوشمزه روی گریل ابتدا نوع فلفل را انتخاب می کنیم. اگر طعم ترش تند می خواهیم از فلفل تند و اگر فلفل ملایم می خواهیم از پاپریکا استفاده می کنیم.
برای شروع فلفل ها را به سیخ می کشیم و روی آتش گاز یا گریل می گذاریم تا کاملا برشته شوند و پوستشان سیاه شود. سپس فلفل های کبابی را در ظرف مناسبی بریزید.

در این مرحله درب ظرف را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید فلفل ها کاملا خنک شوند (تا پوست فلفل به راحتی جدا شود). بعد از سرد شدن فلفل ها پوست آن ها را جدا می کنیم.
حالا فلفل های کبابی را خوب بشویید و از وسط نصف کنید سپس دانه ها را از آن جدا کنید. سپس فلفل ها را نگینی درشت خرد می کنیم و در ظرف بزرگ و جادار می ریزیم.


طرز تهیه فلفل دلمه ای کبابی

در این مرحله بوته سیر را باز می کنیم و پوست حبه های سیر را جدا می کنیم سپس آنها را به صورت خلال یا نگینی کوچک برش می دهیم و به ظرف حاوی فلفل اضافه می کنیم. جعفری را درشت خرد کرده و اضافه کنید.
حالا سرکه را به همراه نعناع خشک، نمک و روغن زیتون اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. سپس مواد ترشی را در یک ظرف شیشه ای مناسب بریزید و درب آن را محکم ببندید.

بیشتر بخوانید  یوزو چیست ؟ میوه یوزو چه خواصی دارد ؟

باید بخوانید:

به یاد داشته باشید که درب ظرف باید بسته باشد تا هوا وارد ظرف نشود. در آخر شیشه را با خیار شور در یخچال قرار دهید. بعد از یک هفته تا ده روز ترشی ما آماده مصرف است.


دیدگاهتان را بنویسید