طرز تهیه ترشی از زنجبیل، خیار پاییزی خوشمزه
خیارشور زنجبیل ترشی خاص و متفاوتی است که از نظر طعم و ظاهر با سایر ترشی ها تفاوت دارد. هنگامی که خیارشور زنجبیل را در دهان خود قرار دهید طعم تند، شور و شیرین آن را با هم حس می کنید، توپ زنجبیل با زنجبیل تازه و جوان تهیه می شود. در بیشتر موارد سوشی با ترشی زنجبیل سرو می شود و اکثر رستوران های سوشی مدل های مختلفی از زنجبیل را ارائه می دهند. البته خیارشور زنجبیلی هم با غذاهای ایرانی بسیار خوش طعم است و طعم جدیدی به غذاهای ایرانی می دهد.
مواد لازم برای تهیه ترشی زنجبیل
- ریشه زنجبیل تازه و پوست کنده: 250 گرم
- غذاهای دریایی: 1 قاشق غذاخوری
- سرکه برنج: 1 فنجان
- شکر سفید: 1/3 پیمانه
طرز تهیه خیارشور زنجبیلی
زنجبیل را به قطعات کوچک برش دهید و در ظرفی بریزید.
نمک دریا را روی زنجبیل بپاشید، 30 دقیقه هم بزنید تا سطح زنجبیل را کاملا بپوشاند. زنجبیل را به یک کاسه تمیز منتقل کنید.
در تابه ای سرکه برنج و شکر را مخلوط کنید تا شکر حل شود.
پس از جوش آمدن، مخلوط شکر و سرکه را روی تکه های ریشه زنجبیل در شیشه ترشی بریزید.
صبر کنید تا مخلوط کاملا خنک شود سپس آن را حداقل یک هفته در یخچال قرار دهید. خواهید دید که رنگ مایع ظرف چند دقیقه کمی صورتی می شود. نگران نباشید زیرا واکنش سرکه برنج باعث این تغییر می شود. سرکه برنج فقط می تواند کیفیت خوبی داشته باشد.
می توانید به ترشی زنجبیل کمی زعفران اضافه کنید که در این صورت ترشی قرمز می شود.