طرز تهیه ترشه خشک با مرغ مخصوص با طعمی بی نظیر


ترشی خشک یکی از غذاهای لذیذ و سنتی در شهر بابل است که طبق دستور العمل های مختلفی طبخ می شود.

مواد لازم ترشی خشک

  • 4 عدد پای مرغ
  • 1 عدد پیاز
  • سیر 2 زن
  • 6 عدد گوجه فرنگی
  • زعفران آب پز 3 قاشق غذاخوری
  • 2 قاشق غذاخوری آب
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • زردچوبه، کره و روغن فراوان

طرز تهیه ترشی خشک بابلی


فاز اول

برای تهیه خیار خشک بابلی خوشمزه ابتدا ران مرغ را تمیز کرده و خوب بشویید و سپس در صافی بگذارید تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود یا با حوله خشک شود.


فاز دوم

در این مرحله داخل شرپا مناسب کمی روغن بریزید سپس کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و در روغن تفت دهید تا عطر ادویه ها گرفته شود. سپس تکه های ران مرغ را اضافه کنید.


ترشی خشک


سطح سوم

حالا ران مرغ را فقط تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند سپس سیر و پیاز را پوست بگیرید و با 2 تا 3 پیمانه آب جوش کاملا به شرپا اضافه کنید سپس درب شرپا را بگذارید.


مرحله چهارم

در این مرحله اجازه دهید مرغ به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزد. بعد از این مدت مرغ را از شرپا خارج کرده و آب مرغ را صاف کرده و کنار بگذارید. سپس تابه مناسب را روی آتش بگذارید.

باید بخوانید:


مرحله پنجم

حالا 1 قاشق غذاخوری کره و 4 قاشق غذاخوری روغن مایع را به تابه اضافه کنید و تکه های مرغ را در تابه قرار دهید. سپس درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید پای مرغ کاملا سرخ شود و با حرارت بسیار ملایم برشته شود.


مرحله ششم

بعد از اینکه یک طرف ران مرغ کاملا پخت، آن ها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. در همین حین سس را برای غذا آماده کنید. برای این منظور گوجه ها را با مخلوط کن یا رنده ریز به صورت پوره له کنید.


مرحله هفتم

در این مرحله پوره گوجه فرنگی را در تابه مناسبی بریزید و در کمی روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شود سپس کمی آب مرغ اضافه کنید و با پوره گوجه فرنگی مخلوط کنید تا یکدست شود.


مرحله هشتم

حالا زعفران پخته شده را با آب گوشت اضافه کنید و اجازه دهید سس غلیظ شود. در پایان پای سرخ شده، سس گوجه فرنگی را در ظرف مناسبی ریخته و با برنج سرو کنید.


بیشتر بخوانید  طرز تهیه ی اسموتی خوشمزه ی موز و توت فرنگی رژیمی

دیدگاهتان را بنویسید