طرز تهیه کباب های خوشمزه با گوشت و بادمجان
در شهرهای ایران روش های مختلفی برای تهیه تاس کباب وجود دارد. برای تهیه کباب های خوشمزه خانگی می توانید آموزش پخت و تهیه کباب های خوشمزه را مشاهده کنید.
تاس کباب در تمام شهرهای ایران به روش های مختلفی طبخ می شود. یکی از انواع آن در شهر کاشان طبخ می شود که به آن جوجونی کشونی می گویند. تاس کباب این غذای ساده بسیار مقوی است و برخلاف آبگوشت آب کمی دارد و می توان آن را با نان و برنج برای ناهار سرو کرد.
مواد لازم برای مکعب باربیکیو
گوشت گوسفند 400 گرم
4 عدد بادمجان
4 عدد گوجه فرنگی
تا 1 عدد
2 عدد سیب زمینی
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
چوب دارچین 1 تکه بزرگ
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران به میزان لازم
دستور پخت کباب
در این مرحله باید مواد کباب را آماده کنیم. پس ابتدا پیاز را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. ادویه ها را به سلیقه مخلوط کنید. پیاز را پوست بگیرید و آب آن را بگیرید. بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه ای برش دهید و در آب نمک بریزید تا تلخی آن گرفته شود. سیب زمینی ها را پوست گرفته و خرد کنید. گوشت را به ورقه های نازک برش دهید و آماده کنید.
ابتدا داخل شرپا روغن بریزید و مواد را داخل شرپا بریزید: سیب زمینی، پیاز، گوشت، بادمجان، گوجه فرنگی و … سپس ادویه ها و یک چوب دارچین را بین این لایه ها مخلوط کنید. حالا رب را در 2 لیوان آب جوش حل کنید و روی مواد بریزید و بگذارید کاملا بپزد.
بعد از تقریباً 2 الی 3 ساعت غذا کاملاً پخته شده و آب آش به ذائقه شما تنظیم می شود و حبه های کباب را در ظرفی زیبا می ریزید و با سبزیجات تازه میل کنید.
نکات و ترفندهای مهم در طرز تهیه تاس خوشمزه برای کباب
بهترین گوشت برای تهیه شوید کباب فیله گوسفند است.
این غذا را بدون رب می توانید فقط با طعم ادویه و زعفران طبخ کنید که از این نظر بی نظیر است.
در صورت تمایل برای مزه دار کردن مکعب ها از کمی بهتر استفاده کنید.
می توان به جای گوشت از کوفته های کوچک استفاده کرد که زمان پخت را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
می توانید آلو و سبزی را به سبزی اضافه کنید که در این صورت کباب ریز شده خوشمزه ای خواهید داشت.
در حین پخت این غذا بهتر است اصلا آن را زیر و رو نکنید تا بافت مواد با شما به هم نخورد و ظاهر خود را از دست ندهد.