تارت با کرم دو رنگ ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
تارت با کرم دو رنگ
مواد لازم برای خمیر
آرد ۲۵۰ گرم
نمک یک پنسه
کره ۱۱۵ گرم
پودر شکر ۳۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۸ قاشق مربا خوری
شیر یا آب سرد ۱/۲ پیمانه یا ۸۰ میلی لیتر
مواد لازم برای کرم
آرد ۳۵ گرم
پودر نشاسته ۲۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
شیر ۳۳۰ میلی لیتر
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۸ ق م
پودر ژلاتین ۱ و ۱/۲ ق س
آب برای ژلاتین۸۰ میلی لیتر
خامه شیرین شده ۱۵۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۲۵ گرم
پودر کاکایو ۱ ق س
برای درست کردن خمیر آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و کره سرد را با چنگال به خورد آرد بدهید تا مواد به شکل خرده نان در بیاید.پودر شکر، زرده و وانیل را اضافه کرده و با چنگال مخلوط کنید.شیر یا آب سرد رابه تدریج اضافه کنیدو مواد را با نوک انگشتان جمع کنید تا خمیر صافی به دست آید.
خمیر را در کیسه گذاشته و یک ساعت در یخچال قرار دهید.
خمیر را روی کاغذ روغنی به ضخامت ۲ الی ۳ میل باز کرده و در قالب قرار میدهیم.روی خمیر کاغذ روغنی می اندازیم و با حبوبات میپوشانیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میپزیم.
برای درست کردن کرم آرد، پودر نشاسته و شکر را با هم مخلوط میکنیم و شیر سرد را اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم و هم میزنیم تا غلیظ شود ،از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه کنید.
پودر ژلاتین و آب را به صورت بن ماری آماده کنید وقتی سرد شد به مواد اضافه کنید.خامه را بزنید تا فرم بگیرد.پنیر را با همزن بزنید تا صاف شود ، خامه و پنیر را به مواد اضافه کنید.مواد را دو قسمت کرده و به یک قسمت پودر کاکایو اضافه کنید.
ابتدا کرم شکلاتی را روی خمیر پخته و سرد شده ریخته و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.کرم وانیلی را نیز روی کرم شکلاتی بریزید تا ببندد و با خامه فرم گرفته تزیین کنید.
منبع: دلگرم