بیسکوییت کریسمس به شکل بابانوئل
برای تهیه بیسکوییت کریسمس به شکل بابانوئل، ابتدا لازم است تا بیسکوییت شکری را یاد بگیرید تا بتوانید آن را تزیین کنید. بیسکوییت شکری یا شوگر کوکیز یک نوع کوکی شیرین است که بی رنگ بوده و می توان آن ها را به راحتی تزیین کرد.
به همین دلیل از این نوع بیسکوییت برای جشن های مختلف استفاده می شود. یکی از جشن هایی که بیسکوییت شکری تزیین شده در آن بسیار طرفدار دارد، جشن کریسمس است. در این جشن، بیسکوییت ها را به شکل نمادهای کریسمس تزیین می کنند.
به همین دلیل در ادامه شما را با طرز تهیه بیسکوییت شکری بابانوئلی آشنا خواهیم کرد.
آموزش بیسکوییت به شکل بابانوئل
مواد لازم برای تهیه بیسکوییت شکری (شوگر کوکیز):
-
آرد 3.5 پیمانه (438 گرم) -
کره 1 پیمانه (227 گرم) -
شکر 1.5 پیمانه (300 گرم) -
تخم مرغ 2 عدد -
بیکینگ پودر 1 ق چایخوری -
وانیل 2 ق چایخوری -
نمک 1/4 ق چایخوری
روش تهیه بیسکوییت شکری (شوگر کوکیز):
برای تهیه بیسکوییت شکری باید ابتدا کره را به دمای محیط برسانید و سپس آن را با وانیل و شکر مخلوط کرده و با همزن هم بزنید. حالا تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه نموده و آن ها را به خوبی هم بزنید.
آرد، نمک و بیکینگ پودر را الک کنید، آن ها را به مواد اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا ترکیبی خمیری شکل بدست آید. ممکن است در این مرحله از طرز تهیه بیسکوییت شکری به شکل بابانوئل، حس کنید که خمیرتان خیلی سفت شده، در این صورت 1 الی 2 قاشق چای خوری شیر اضافه کنید.
مقدار شیر نباید بیشتر از مقدار گفته شده باشد وگرنه خمیر شما خیلی شل می شود و نمی توانید بیسکوییت خوبی درست کنید. توجه داشته باشید که خمیر را زیاد ورز ندهید چون خمیر نرم است و حالت چسبندگی دارد و اگر زیاد آن را ورز دهید، بیسکوییت ها سفت می شوند.
حالا خمیر را دو قسمت کنید و آن را داخل کیسه فریزر یا زیپ لاک قرار دهید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید. پس از گذشت این مدت، فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کرده و خمیر را به ضخامت نیم سانت روی سطح آردپاشی شده پهن کنید.
با استفاده از قالب بابانوئل، خمیر را قالب بزنید و روی کاغذ روغنی کف سینی فر بچینید. حالا سینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا خمیرها وا نروند. حالا سینی را به مدت 10 دقیقه درون فر بگذارید تا دور بیسکوییت ها طلایی شود.
اجازه دهید تا بیسکوییت ها کاملا خنک شوند، سپس آن ها را از روی کاغذ روغنی بردارید. حالا نوبت به تزیین بیسکوییت کریسمس به شکل بابانوئل می رسد.
کوکی بابانوئل
طرز تهیه رویال آیسینگ برای تزیین بیسکوییت بابانوئل
تزیین بیسکوییت شکری به شکل بابانوئل با رویال آیسینگ انجام می شود. برای این کار نیاز به امکانات خاص و ویژه ای نیست و به راحتی می توانید در منزل آن را تهیه کنید.
مواد لازم جهت تهیه رویال آیسینگ:
-
سفیده تخم مرغ 2 عدد -
پودر شکر 1 پیمانه -
آبلیمو تازه یا کرم تارتار 1/8 قاشق چایخوری -
وانیل 1/8 قاشق چایخوری -
رنگ خوراکی به میزان لازم
روش تهیه رویال آیسینگ:
برای تهیه رویال آیسینگ ابتدا پودر شکر را با الک ریز، الک کنید. حالا سفیده تخم مرغ را آنقدر هم بزنید تا کف کند، در این مرحله پودر شکر، وانیل و آبلیمو را به آرامی به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید.
آنقدر هم زدن را ادامه دهید تا کرم صاف و یکدستی بدست آید. حالا نوبت به رنگ کردن آیسینگ ها می رسد. آن ها را در لیوان های یک بار مصرف بریزید و با خلال دندان کمی رنگ خوراکی به آن ها اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
باید توجه کنید که مقدار رنگ خوراکی باید بسیار اندک باشد وگرنه تیره می شود. آیسینگ خیلی زود خشک می شود پس باید حین کار سطح ظرف را بپوشانید تا خشک نشود.
بیسکوئیت بابانوئل
نحوه تزیین بیسکوییت بابانوئل برای کریسمس
چهار لیوان یکبار مصرف بردارید به در هر کدام مقداری رویال آیسینگ بریزید. آن ها را به رنگ های قرمز، رنگ پوست (مخلوط مقدار بسیار کم رنگ زرد و سبز)، مشکی و یکی از آن ها را هم بدون رنگ باقی بگذارید.
در این مرحله از تزیین بیسکوییت بابانوئل با استفاده از قیف قنادی، ابتدا قسمت مو، ریش و نوک کلاه بابانوئل را دورگیری و پس از خشک شدن رنگ آمیزی کنید. به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا خشک شود سپس آن را رنگ آمیزی کنید.
وقتی خشک شد، با ماسوره شماره دو بینی، چشم ها و ابروهای بابانوئل را بکشید. دوباره با استفاده از آیسینگ سفید، سبیل بابانوئل را بکشید. سپس با استفاده از ماسوره شماره 1.5، شروع به کشیدن مارپیچهای درهم، به عنوان موهای بابانوئل کنید.