طرز تهیه بولانی ماشی (غذای افغانی) ساده و خوش طعم



طرز تهیه بولانی ماشی خانگی


بولانی ماشی یک غذای افغانیست که طرف داران زیادی دارد. برای آشنایی بیشتر با دلگرم همراه شوید.


مواد لازم برای تهیه ی تهیه بولانی ماشی


  • ۱- آرد ترمیده (صفر سه) یک کیلو

  • ۲- ماش ماش دو پیمانه

  • ۳- روغن

  • ۴- نمک

  • ۵- پیاز دو عدد

  • ۶- آب


روش تهیه ی بولانی خوش طعم


  1. آرد را با آب شیر گرم نمک و دو قاشق روغن مایع خمیر نماید .خمیر بولانی باید زیاد سخت نباشد .

  2. راحت هموار گردد . خمیر را بگذارید استراحت نماید . مقداری ماش را شسته آب پز طبخ نماید .

  3. روغن را داغ نموده پیاز را ریزه نموده با روغن سرخ نماید . آب ماش را بر طرف نموده روی روغن و پیاز علاوه نماید .مقداری آب بالای آن ریخته بگذارید ماش با روغن و پیاز مخلوط گردد .

  4. ماش تهیه شده را از روی حرارت دور نموده بگذارید سرد گردد .

  5. ذغاله های کوچک از خمیر برداشته مدور نازک هموار نموده و به مناصفه خمیر ماش را هموار نموده و بولانی را شکل نیم دایره محکم ببندید هنگام بریان نمودن باز نشود .

  6. بعد پر نمودن بولانی ها را پشت و روی در بین روغن سرخ نموده و نماید .


نکات تکمیلی در مورد بولانی ماشی


بولانی ماشی جزو غذای ملل – سایر میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .

بولانی ماشی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  طرز تهیه ژله قلبی اکلیلی زیبا و خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید