طرز تهیه باقالاقاتق خوشمزه ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
طرز تهیه باقالاقاتق خوشمزه
مقداری لوبیای کشاورزی،حدودا دو لیوان را با آب حدود بیست و پنج دقیقه تا نیم ساعت می پزیم ،باید نرم شود ولی له نشودو بعد پوست آن را می گیریم ،موقع پوست کندن،لوبیاها را در آب سرد در یک کاسه بریزید تا پوستش راحت تر کنده شود
،اگر تعدادی از آنها له شد اشکالی نداردو در یک قابلمه مقداری سیر له شده و شوید خشک و لوبیاها را با زردچوبه و نمک و فلفل به همراه روغن تفت می دهیم و بعد حدود یک تا دو آب میریزیم و می گذاریم ،ک
می بپزد و در آخرای پخت سه یا چهار عدد تخم مرغ در آن می شکنیم و می گذاریم خودشان را بگیرند،خیلی احتیاج به پخت مجدد نیست چون بیشتر از حد ،لوبیاها خیلی له می شوند،در صورت نبودن لوبیا کشاورزی می تونید از لوبیا چیتی استفاده کنید،لوبیاها را هم از شب قبل خیس کنید