مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه اکبر مرغ با سس مخصوص، راحت و رستورانی!

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


مرغ اکبر با سس مخصوص

مرغ کوچک 1 عدد
زعفران آب پز برای ماریناد 2 تا 3 قاشق گرم
آب پیاز
پیاز خلال شده
نمک و فلفل
50 تا 100 گرم کره
زعفران آب پز 3 تا 4 قاشق گرم
آب در ته لیوان
مرغ را به دو قسمت تقسیم می کنیم و در ظرف می کشیم و زعفران پخته شده و آب پیاز و نمک و فلفل را به مرغ اضافه می کنیم و ماساژ می دهیم سپس پیاز خلال شده را زیر مرغ می گذاریم و کمی آبلیمو و سلفون می ریزیم. مخلوط کنید و به مدت 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از این مدت تمام پیازها را از مرغ جدا کنید و پشت مرغ را با کمی روغن تفت دهید. (می توانید این مرحله را به طور کامل حذف کنید)
سپس مرغ ها را در قابلمه یا تابه می گذاریم و 2 پیمانه روغن و کره و زعفران و کمی آب به مرغ ها اضافه می کنیم و گاز را روشن می کنیم و می گذاریم بجوشد سپس حرارت را کم کرده و در قابلمه می گذاریم. حدود 1 ساعت بپزید. نیمی از این زمان که گذشت، مرغ ها را برمیگردانیم و می گذاریم طرف دیگر هم بپزد و سرخ شود (در این مدت آن مقدار آب تبخیر می شود و مرغ هایمان سرخ می شوند)
برای سس اکبر مرغ مقداری رب انار را با پودر گردو و کمی آب پرتقال مخلوط کنید.
و با برنج زعفرانی و سس رب انار و پیاز و سبزیجات میل کنید.


بیشتر بخوانید  اس ام اس داغ ضد دختر! سری پانزدهم!!!
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *