مرغ اکبر با سس مخصوص
مرغ کوچک 1 عدد
زعفران آب پز برای ماریناد 2 تا 3 قاشق گرم
آب پیاز
پیاز خلال شده
نمک و فلفل
50 تا 100 گرم کره
زعفران آب پز 3 تا 4 قاشق گرم
آب در ته لیوان
مرغ را به دو قسمت تقسیم می کنیم و در ظرف می کشیم و زعفران پخته شده و آب پیاز و نمک و فلفل را به مرغ اضافه می کنیم و ماساژ می دهیم سپس پیاز خلال شده را زیر مرغ می گذاریم و کمی آبلیمو و سلفون می ریزیم. مخلوط کنید و به مدت 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از این مدت تمام پیازها را از مرغ جدا کنید و پشت مرغ را با کمی روغن تفت دهید. (می توانید این مرحله را به طور کامل حذف کنید)
سپس مرغ ها را در قابلمه یا تابه می گذاریم و 2 پیمانه روغن و کره و زعفران و کمی آب به مرغ ها اضافه می کنیم و گاز را روشن می کنیم و می گذاریم بجوشد سپس حرارت را کم کرده و در قابلمه می گذاریم. حدود 1 ساعت بپزید. نیمی از این زمان که گذشت، مرغ ها را برمیگردانیم و می گذاریم طرف دیگر هم بپزد و سرخ شود (در این مدت آن مقدار آب تبخیر می شود و مرغ هایمان سرخ می شوند)
برای سس اکبر مرغ مقداری رب انار را با پودر گردو و کمی آب پرتقال مخلوط کنید.
و با برنج زعفرانی و سس رب انار و پیاز و سبزیجات میل کنید.