طرز تهیه انار پلو شیرازی؛ انار پلو خوشمزه برای شب یلدا


انار پلو یکی از غذاهای معروف شیراز است که معمولا برای شب یلدآن را تهیه می کنند. طبخ آن بسیار آسان است و به راحتی می توانید با وسایل لازم این غذای خوشمزه را تهیه کنید. طرز تهیه انار پلو که در ادامه به شما آموزش می دهیم 4 تا 5 نفره است و بسته به تعداد می توانید مواد را کم و زیاد کنید.

طرز تهیه انار پلو برای شب جلدا

اولین طرز تهیه انار خوشمزه شیرازی

مواد مورد نیاز:

  • برنج (4 فنجان)
  • انار پوست گرفته (2 پیمانه)
  • کشمش (ربع پیمانه)
  • پیاز (1 عدد متوسط)
  • خلال پسته (4 قاشق غذاخوری)
  • گشنیز خرد شده (4 قاشق غذاخوری)
  • زعفران آب پز (2 قاشق غذاخوری)
  • نمک و فلفل و ادویه پلو (در صورت نیاز)

طرز تهیه انار پلو شیرازی خوشمزه

طرز تهیه

  • برنج را چند ساعت در آب خیس کنید سپس برنج را در آب جوش با مقدار لازم نمک روی آتش بگذارید، پس از ده دقیقه که برنج کمی نرم شد آن را آبکش کنید.
  • در حالی که برنج را روی گاز گذاشته اید و هنوز آب آن کشیده نشده است، پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید.
  • پس از پخته شدن پیاز، حرارت را کم کنید و کشمش را به همراه خلال پسته، گشنیز، ادویه و زعفران به پیاز اضافه کنید.
  • کف تابه مورد نظر را کمی روغن بریزید و یک تکه نان کف ماهیتابه بگذارید و برنج را لایه لایه با مواد داخل تابه بریزید و کتری را روی قابلمه بگذارید و اجازه دهید نیم ساعت بجوشد. . روی حرارت کم
  • می توانید انار پلو را با مرغ سوخاری هم سرو کنید.
بیشتر بخوانید  طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه ی مجلسی و حرفه ای | راز و رمز خوشمزه شدن قیمه

روش دوم: طرز تهیه انار شیرازی با مرغ

مواد مورد نیاز:

  • 2 فنجان برنج
  • 2 فنجان دانه انار
  • مرغ 500 گرم
  • رب انار 1 قاشق غذاخوری 2 عدد
  • زعفران پخته ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر 2 زن
  • پسته ها را خلال کنید 1 قاشق غذاخوری
  • خلال بادام 1 قاشق غذاخوری
  • سیاه و فلفل به میزان لازم
  • روغن و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

  • برای تهیه انار پلو ابتدا برنج را بر حسب نوع آن آغشته کنید و در قابلمه مناسبی که تا نیمه پر از آب است روی حرارت زیاد قرار دهید و ۱ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید.
  • پس از به جوش آمدن آب، برنج را در آب جوش بریزید و صبر کنید تا دانه های برنج نرم شود، سپس آن را آبکشی کرده و در قابلمه مناسبی روی آتش قرار دهید.
  • داخل شرپا کمی روغن بریزید و از نان لواش یا یک ورقه سیب زمینی برای کف دیگری به دلخواه خود استفاده کنید و برنج را روی آن بریزید سپس یک کتری روی شرپا بگذارید تا برنج بپزد.
  • سپس مرغ را با ۲ لیوان آب، ۱ عدد پیاز، ۲ سیر و کمی نمک و زردچوبه در قابلمه مناسبی بریزید و روی آتش بگذارید تا مرغ پخته شود، سپس آن را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش کنید.
  • پیاز باقی مانده را نگینی خرد کرده و در تابه تفت می دهیم، سپس مرغ خرد شده را با رب انار، نصف دانه انار و 1 قاشق غذاخوری زعفران اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
  • سپس خلال بادام و پسته را اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا یکدست شود. بعد از پختن برنج، آن را با زعفران مخلوط کنید.
  • حالا می توانید مرغ را با مخلوط برنج مخلوط کنید یا به عنوان تزیین روی برنج بریزید. برای تزیین غذا می توانید از دانه های مرغ و انار استفاده کنید تا ظرف ظاهری باشکوه و زیبا داشته باشد.
بیشتر بخوانید  "کباب سیخی"؛ غذایی ساده و خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید