طرز تهیه املت قهوه خانه‌ای



آنچه دیگران می خوانند:

املت قهوه یکی از املت های بسیار خوشمزه و ساده ما ایرانی هاست که بسیار خوشمزه و ساده است و می توانید آن را به عنوان صبحانه یا شام خوشمزه تهیه کنید و با نان تازه تهیه کنید.

املت قهوه که در بین ما بسیار محبوب شده است در میخانه های قدیمی تهیه می شد و امروزه قسمت اصلی صبحانه است که طرفداران زیادی دارد. اما با رعایت چند نکته کوچک و خوردن این املت پیاز به راحتی می توانید در منزل یک املت درجه یک تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه املت در کافه با گوه و پاستا

3 عدد گوجه فرنگی

1 قاشق مرباخوری رب

2 عدد تخم مرغ

1 قاشق چایخوری لیموترش

روغن و کره به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز به میزان لازم

طرز تهیه یک املت حرفه ای و خوش طعم

مرحله اول: مواد لازم برای املت را آماده کنید

ابتدا باید گوجه ها را شسته و رنده کنید و پوست گوجه فرنگی را داخل آن نریزید یا می توانید پوست گوجه فرنگی را بگیرید و مواد را در غذاساز یا مخلوط کن برقی مخلوط کنید. پوره گوجه فرنگی، رب، ادویه جات و آبلیمو را در ظرفی با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم: پخت مواد

سپس داخل تابه چدنی مقداری روغن و کره بریزید و وقتی داغ شد مخلوط گوجه فرنگی آماده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا آب گوجه اضافی گرفته شود و شروع به سفت شدن کند.

بیشتر بخوانید  777 بیمار کرونر بستری در گلستان / 32 نفر در وضعیت بحرانی - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

مرحله سوم: تهیه املت قهوه

وقتی آب گوجه‌فرنگی آبکش شد، باید تخم‌مرغ‌ها را به شکل املت بشکنید و کمی صبر کنید تا تخم‌مرغ به دست بیاید، سپس ابتدا سفیده‌ها و سپس زرده‌ها را با هم مخلوط کنید و بعد از 1 دقیقه از روی اجاق برداشته و سرو کنید. کاسه ای با پیاز.و نان تازه این املت درجه یک را بخورید. دلپذیر

نکات و ترفندهایی برای پخت یک املت قهوه خوشمزه با گوجه فرنگی رنده شده

می توانید مقداری جعفری روی املت بریزید و نوش جان کنید.

افزودن فلفل قرمز به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید کم و بیش اضافه کنید.

اگر طعم سیر را دوست دارید، می توانید یک یا دو حبه سیر رنده شده یا پوره شده را با گوجه فرنگی تفت دهید یا از مقداری پودر سیر استفاده کنید.

در برخی از دستور العمل ها از پاپریکا استفاده می شود یا گوجه فرنگی ها را به قطعات کوچک برش می دهید که کاملا اختیاری است.

وقتی می خواهید تخم مرغ اضافه کنید بهتر است کمی روغن اضافه کنید و سپس تخم مرغ را به مواد اضافه کنید.


دیدگاهتان را بنویسید