اسکمو آلبالو
آیا تا به حال نام اسکمو را شنیده اید ؟ اسکمو نوعی بستنی یخی است که مردم منطقه شمال کشور آن را درست می کنند. این بستنی خوشمزه در طعم های مختلفی درست می شود، اما چون شمالی های عزیز به ترشیجات علاقه زیادی دارند، اغلب آن را با میوه های ترش درست می کنند.
همچنین می توانید این بستنی را با ترکیبی از میوه های تابستانی نیز درست کنید. در این مقاله از مجله اینترنتی دلگرم ما دستوری برای طرز تهیه اسکمو آلبالو برای شما عزیزان آورده ایم.
امیدواریم آن را در منزل درست کنید و از آن لذت ببرید.
اسکمو با آلبالوی تازه
طرز تهیه اسکمو با آلبالو
مواد لازم برای تهیه اسکمو آلبالو:
-
آلبالو خشک ۱ لیوان -
آلو خشک ۱/۲ لیوان -
نمک ۱/۲ قاشق غذا خوری -
گلپر ۱/۲ قاشق غذا خوری -
شکر ۲ قاشق غذا خوری
مراحل تهیه اسکمو آلبالو:
اول آلبالو و آلو خشک ها رو با آب ولرم میزاریم خیس بخورند به مدت ۱ الی ۲ ساعت تا کمی باز و تمیز شوند. بعد داخل قابلمه کوچکی ریخته به اندازه ای که آب فقط روی آلوها باشد آب میریزیم و بعد نمک و گلپر و شکر و می گذاریم کمی جوش بخورد تا جایی که کمی له شوند.
بعد از حاضر شدن می گذاریم کمی خنک شوند و داخل لیوان مورد نظرمان میریزیم و داخلش قاشق یا چوب بستنی می گذاریم.
بعد آن ها را به مدت یک روز داخل فریزر قرار می دهیم تا آماده شوند. اسکموهای آلبالویی شما آماده هستند و می توانید آن ها را به عنوان دسر یا در بعد از ظهرهای گرم تابستان میل کنید.
همچنین بخوانید:
طرز تهیه اسکمو بستنی یخی مخصوص گیلان