طرز تهیه اسنک مرغ خوشمزه و لاکچری



دستور پخت اسنک مرغ


اگر به دنبال یک غذای جدید و خوشمزه هستید، حتما اسنک مرغ را امتحان کنید. این غذا را می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید.


مواد لازم برای تهیه اسنک مرغ:


  • سینه مرغ: یک عدد

  • آویشن: یک قاشق چایخوری

  • قارچ: 350 گرم

  • فلفل دلمه ای: 1 عدد

  • نمک: به مقدار لازم

  • فلفل قرمز: به مقدار لازم

  • نان تست: یک بسته

  • رب گوجه: 2 قاشق

  • گوجه: در صورت دلخواه

  • تخم گشنیز آسیاب شده به دلخواه

  • پنیر پیتزا به مقدار لازم

  • سس گوجه فرنگی برای رومال کردن نان تست

  • یک عدد کنسرو ذرت


طرز تهیه اسنک مرغ:


اول سینه مرغ را با کمی آب جوش، یک عدد پیاز، کمی زردچوبه و نمک بگذارید بپزد. بعد از پخت ریش ریش کنید و با قارچی که شسته و اسلایس کرده بودید و فلفل دلمه ای نگینی مخلوط کنید.


در این مرحله از تهیه اسنک مرغ دو قاشق رب گوجه فرنگی را با یک لیوان آبجوش کاملا مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید، در تابه را گذاشته و حرارت را کم کنید. بگذارید به مدت ده دقیقه پخته شود و آبش کاملا کشیده شود، در اخر ادویه ها (آویشن و تخم گشنیز) و کنسرو ذرت را بدون آب اضافه کنید.


در این فرصت کناره های نان تست را با چاقو جدا کنید و مقداری سس گوجه و کمی از مواد را بگذارید، گوجه گیلاسی ورقه شده را روی آن بچینید، مقداری آویشن هم روی آن بپاشید.


کمی پنیر پیتزا یا پنیر ورقه ای بگذارید و دوباره نان تست روی آن ها قرار دهید و در دستگاه گریل قرار دهید تا طلایی شود. با سس گوجه و سس ساندویج سرو نمایید. نوش جان.


بیشتر بخوانید  طرز تهیه بیسکوییت شکری ویژه کریسمس به شکل بابانوئل

دیدگاهتان را بنویسید