دستور پخت اسنک مرغ
اگر به دنبال یک غذای جدید و خوشمزه هستید، حتما اسنک مرغ را امتحان کنید. این غذا را می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه اسنک مرغ:
-
سینه مرغ: یک عدد -
آویشن: یک قاشق چایخوری -
قارچ: 350 گرم -
فلفل دلمه ای: 1 عدد -
نمک: به مقدار لازم -
فلفل قرمز: به مقدار لازم -
نان تست: یک بسته -
رب گوجه: 2 قاشق -
گوجه: در صورت دلخواه -
تخم گشنیز آسیاب شده به دلخواه -
پنیر پیتزا به مقدار لازم -
سس گوجه فرنگی برای رومال کردن نان تست -
یک عدد کنسرو ذرت
طرز تهیه اسنک مرغ:
اول سینه مرغ را با کمی آب جوش، یک عدد پیاز، کمی زردچوبه و نمک بگذارید بپزد. بعد از پخت ریش ریش کنید و با قارچی که شسته و اسلایس کرده بودید و فلفل دلمه ای نگینی مخلوط کنید.
در این مرحله از تهیه اسنک مرغ دو قاشق رب گوجه فرنگی را با یک لیوان آبجوش کاملا مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید، در تابه را گذاشته و حرارت را کم کنید. بگذارید به مدت ده دقیقه پخته شود و آبش کاملا کشیده شود، در اخر ادویه ها (آویشن و تخم گشنیز) و کنسرو ذرت را بدون آب اضافه کنید.
در این فرصت کناره های نان تست را با چاقو جدا کنید و مقداری سس گوجه و کمی از مواد را بگذارید، گوجه گیلاسی ورقه شده را روی آن بچینید، مقداری آویشن هم روی آن بپاشید.
کمی پنیر پیتزا یا پنیر ورقه ای بگذارید و دوباره نان تست روی آن ها قرار دهید و در دستگاه گریل قرار دهید تا طلایی شود. با سس گوجه و سس ساندویج سرو نمایید. نوش جان.