طرز تهیه آش چاقاله بادام (آش مخصوص فصل بهار) آش چاقاله
مواد لازم برای تهیه آش چاقاله
برنج نیم کوب : یک و یک دوم پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
بلغور گندم : یک پیمانه
عدس : یک دوم پیمانه
پودر نعناع خشک : به میزان لازم
لوبیا سفید : یک دوم پیمانه
چاقاله بادام : چهار پیمانه
تره، شوید : دو پیمانه
روش تهیه آش چاقاله بادام
-
حبوبات را از قبل خیس می کنیم. -
لوبیا را به همراه آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم. -
برنج، عدس و بلغور گندم را همراه سبزی، کمی زردچوبه، نمک، فلفل و زنجبیل می پزیم. -
پس از این که مواد خوب پخته شد، لوبیا را به آن اضافه می کنیم. -
چاقاله بادام را می پزیم تا آب آن تمام شود، سپس آن را کمی می کوبیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم. -
پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم، پس ازمدتی نعناع خشک را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. -
پیاز را به آش اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.