طرز تهیه غذای ساده و پر انرژی – آب پیازی
روش های متعددی برای تهیه ی این غذای بومی وجود داره که با توجه به ذائقه ی افراد خانواده می توان ازشون استفاده کرد. با دلگرم همراه شوید.
روش تهیه آب پیازی غذایی سنتی و اصیل
مواد اولیه برای تهیه آب پیازی بختیاری
-
پیاز -
روغن -
ماست یا رب انار -
تخم مرغ -
شنبلیله -
نعناع خشک -
نمک و زردچوبه
طرز تهیه آب پیازی بختیاری
-
پیازها را خلال کرده در روغن سرخ میکنند، وقتی که رنگ پیازها طلایی شد، زردچوبه را روی آن ریخته، کمی هم میزنند. -
سریع تفت میدهند تا سبزیها نسوزد و مقداری آب و نمک به آن اضافه میکنند و می جوشانند. -
وقتی آب پیازک حاضر شد، آن را روی نان خرد کرده ریخته، به صورت ترید مصرف میکنند. -
اگر خواستند تخم مرغ به آن اضافه کنند، قبل از آماده شدن، تخم مرغها را در ظرفی به هم زده و یا با ماست مخلوط نموده و داخل آب پیازک میریزند. -
به جای ماست میتوان از دوغ هم استفاده کرد. -
همچنین میتوان بدون همزدن تخم مرغها، آنها را درون غذای در حال جوش شکست تا سفت شود و ظاهر زیبایی به غذا بدهد. -
گاهی به جای ماست از رب انار نیز استفاده میشود و یا در سر سفره ماست و رب انار به دلخواه به غذا اضافه میگردد.
لذت آشپزی با دلگرم :
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی