دستور تهیه آبگوشت کشک
یکی از غذاهای محلی آبگوشت کشک می باشد که در این بخش دستور تهیه آبگوشت کشک را برای شما در نظر گرفته ایم. با دلگرم همراه شوید .
آموزش کامل طرز تهیه آبگوشت کشک مقوی و خوشمزه
مواد اصلی جهت تهیه آبگوشت کشک :
-
گوشت گوسفند: نیم کیلو -
نخود: نصف لیوان -
پیاز بزرگ: ۲ عدد -
سیبزمینی متوسط: ۳ عدد -
کشک ساییده: ۲۵۰ گرم -
آب: یک و نیم لیتر -
نعنا داغ به میزان لازم -
زردچوبه به میزان لازم -
گل زرد جهت تزیین -
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه آبگوشت کشک در منزل
-
• گوشت را به همرا نخود، پیاز، زردچوبه و نمک و فلفل در آب میپزیم. -
• سیبزمینیها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه میدهیم. -
• در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه میکنیم ( مقداری از این نعنا داغ را برای تزیین کنار میگذاریم) -
• کشک را که قبلا آب کردهایم درون ظرف نعنا داغ میریزیم. -
• وقتی یک جوش زد آن را از روی حرارت برمیداریم و به ظرف آبگوشت اضافه میکنیم، آنگاه با باقیمانده نعنا داغ و گل زرد تزیین مینماییم. -
• برای تهیه کوبیده آن میتوان گوشت را همراه سیبزمینی کوبید یا آنها را جدا میل کرد.
لذت آشپزی با دلگرم :
دستور پخت آبگوشت خوشمزه به روش سنتی و سالم
آبگوشت به مجلسی + طرز تهیه آبگوشت سنتی برای ۵ نفر
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی