طرز تهيه کباب چپلی(غذای خوشمزه افغانی)


طرز تهيه چپلي كباب افغانی

با این بخش از دلگرم همراه باشید تا با طرز تهیه چپلي كباب افغانی آشنا شوید.

طرز تهیه غذاهای افغانی

مواد لازم برای تهیه کباب چپلی

  • گوشت گوساله نيم كيلو كوفته شده
  • چهار عدد پياز
  • چهار عدد كچالو
  • پنچ دانه سير
  • دو عدد مرچ تازه
  • گشنيز تازه به مقدار لازم
  • يك كاسه ماست خوري آرد تر ميده (سفيد)
  • زردچوبه، نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
  • مصاله چپلی كباب ،زنجبيل يك قاشق چای خوری
  • روغن و آب به مقدار لازم

طرز تهيه کباب چپلی

ابتدا پياز،كچالو ،سير،گشنيز، داخل مكسربريزيد و خوب مكس ویا مخلوط كنيد.بعد داخل ظرف مورد نظر خود بريزيد و گوشت را هم اضافه كنيد.بعد زردچوبه ،فلفل، نمك،مصاله،چپلي كباب، و يك قاشق چايخوري زنجبيل اضافه كنيد.بعد مواد مخلوط كنيد و آرد تر ميده كم كم اضافه كنيد تا جاي كه لازم هست .وقتي مواد آماده شد. روغن را داخل تخم پز بريزيد. و روي شعله بگذاريد.سرخ شود.وقتي روغن سرخ شد با دست خود كمي مواد را گرفته و بشكل دايره در بياوريد .و با روغن سرخ كنيد.يك طرف چپلي كباب كه سرخ شد.

بعد طرف دیگر آنرا سرخ كنيد. وقتي سرخ شد، اول دو دانه دستمال کاغذی يا نان خشك روي ظرف مورد نظر خود بچينيد و بعد چپلی كباب را بگذاريد .تا روغنش گرفته شود.با كاهو،باردنگ،بادنجان رومي،مي توانيد تزيين كنيد.

خواهشمنديم اگر سوال يا نکته‌اي براي مطلب طرز تهيه چپلي كباب افغانی

در ذهن شما باقي مانده است، آن‌را در قسمت نظرات با ما و ساير کاربران به اشتراک بگذاريد.

—————————————————————————————–

مجله اینترنتی دلگرم

مرجان امینی


بیشتر بخوانید  21 فایده شگفت‌ انگیز موز برای سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید