مرغ چینی یکی از غذاهای معروف بین المللی است. مرغ چینی یک غذای بسیار خوشمزه است. مرغ چینی به عنوان فست فود طبقه بندی می شود.
اجزاء
- 3 عدد تخم مرغ
- 5 عدد فیله مرغ
- 3 قاشق غذاخوری آرد سفید
- 1/2 فنجان شیر
- 2 قاشق غذاخوری کره
- بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
- زعفران پخته شده به مقدار لازم
- روغن زیتون به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پاپریکا، پودر پیاز به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص مرغ چینی
- 4 قسمت سس مایونز
- خیارشور رنده شده 3 قسمت
- پیازچه ساتوری 2 عدد
- جعفری 1 قاشق غذاخوری
- سیر 1 قاشق غذاخوری
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا باید فیله مرغ را به صورت نواری برش دهید یا می توانید از فیله مرغ بدون استخوان استفاده کرده و آن را خرد کنید. مرغ خرد شده را با ادویه و کمی زعفران و روغن زیتون خوب ماساژ دهید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم ها با هم ترکیب شوند.
در مرحله بعد برای تهیه خمیر اولیه سفیده و زرده را جدا کرده و سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا وقتی ظرف را برگردانید از کاسه خارج شود سپس آرد و شیر و کره و بکینگ پودر را اضافه کنید. ..مواد را با لیسک بزنید سپس زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خمیر یکدست شود. بهتر است زرده ها را قبل از اضافه کردن با چنگال هم بزنید تا منسجم نشود.
برای تهیه سس، ترشی را رنده کنید و با پیازچه خرد شده، جعفری و سیر رنده شده مخلوط کنید، سپس آبلیمو، نمک و ادویه را اضافه کنید، مخلوط کنید و در یخچال قرار دهید تا طعم ها با هم ترکیب شوند.
سپس فیله مرغ را از یخچال خارج کرده و مقداری آرد را در ظرفی بریزید. داخل شیر در حال جوش روغن می ریزیم و می گذاریم تا داغ شود، سپس هر فیل را ابتدا در آرد و سپس در خمیر میغلطانیم و در روغن داغ می گذاریم تا سرخ شود و در آخر با سس مخصوص و سیب زمینی سرخ شده سرو می کنیم. دلپذیر