طالبی تلخ و بدرودی / مرکز کشاورزی اصفهان خوشحال نیست


طبق گزارش ها آژانس تسنیم از جانب نطنز بخشی از صحرای بادرود مرکز کشاورزی استان اصفهان و تولید محصول محبوب خربزه آقا علی عباس است و تولید این میوه به حدی است که محصول این منطقه از نظر قابل کشت نقش اول را دارد زمین و سلیقه

سالهاست که طعم خربزه بادرودی آنطور که باید شیرین نبوده و مشکلاتی که در تحویل محصول و در دسترس بودن چندین ماهه با آن روبرو هستند باعث شده است تا آنها نه تنها از تلاشی که انجام داده اند سواستفاده نکنند ، اما در برخی موارد حتی نمی توانند هزینه های تولید را نیز تأمین کنند.

گندمی ، کشاورز از روستای فامی در منطقه بادرود ، به تسنیم بابیان اینکه درآمد زراعت و خربزه هزینه های تولید را پوشش نمی دهد ، گفت: “به عنوان مثال ، خربزه ما در اوج تولید بین 1000 تا 1500 تن برای هر کیلوگرم هزینه دارد. “آنها خرید می کنند اما در مغازه های شهر کمتر از هفت هزار تن کیلوگرم به مشتری نمی دهند.

وی افزود: ما باید هزینه های زیادی را برای تولید خربزه هزینه کنیم ، به عنوان مثال ما در هر هکتار برداشت حدود 40 میلیون تن هزینه می کنیم به این امید که از فروش محصول در فصل برداشت خسته شویم اما این وضعیت تا پایان برداشت مشخص نیست. “آنچه برای رسیدن به ما انجام داده ایم.
محمدی ، یکی دیگر از کشاورزان بادرودی ، در مورد مشکلات فعلی کشاورزان در منطقه گفت: قیمت بالای سموم دفع آفات ، خرید دلالان با قیمت پایین و شکاف قیمت و مصرف کننده و نبود اتحادیه کارگران تابستانی و حمایت کافی دولت از تولید کنندگان و ناکافی بودن نظارت بر بازار عرضه. مهمترین مشکل کشاورزان خربزه منطقه بادرود است.

بیشتر بخوانید  اختلال در سایت ثبت نام خودروی فیدیلیتی

احمد مختاریان پور ، مدیر مرکز جهاد کشاورزی در بادرود ، در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در نطنز ، با اشاره به برداشت خربزه 300 هکتار از مزارع بادرود تا اوایل ماه اوت ، اظهار داشت: پیش بینی می شود بیش از 40 تن امسال خربزه در هکتار برداشت شود.

مدیر مرکز جهاد کشاورزی بادرود با اشاره به ایجاد اشتغال فصلی قابل توجه برای کارگران در فصل برداشت خربزه در بادرود ، گفت: در طول عملیات برداشت ، شغل فصلی به طور مستقیم و غیرمستقیم برای حدود دو هزار نفر در دو ماه.

مختاریان پور گفت: کشاورزان با استفاده از روش های نوین آبیاری در سال های اخیر حدود 70 درصد از مصرف آب را کاهش داده اند اما در دو سال اخیر با افزایش قیمت لوله های آبیاری قطره ای ، کشاورزان هزینه های زیادی را انجام داده و سطح زیر خربزه را کاهش داده اند. زراعت “

مدیر مرکز جهاد کشاورزی بادرود گفت: این محصول در بهمن ماه در تونلی با پوشش پلاستیکی کاشته شد و یکی از مزایای کاشت این روش رسیدن زودهنگام ، تولید محصول سالم و صرفه جویی در مصرف آب و مواد اولیه کشاورزی است.

وی با اشاره به خواص هندوانه پرورش یافته در مزارع بادرود ، نطنز ، گفت: میوه ها و دانه های هندوانه یکی از بهترین منابع ویتامین A هستند و پر از بتا کاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود.

گزارش از رحمتولا کاملی

انتهای پیام / 804 / ت

دیدگاهتان را بنویسید