صفاتی که باعث محبوبیت معتمدان عبدالعال در قلب مسلمانان شد / نظر استاد در مورد عشق ایرانیان به قرآن


آژانس فارس – قرآن و گروه فعالیت های مذهبی: سید متوالی عبدالعال یکی از قاریان مشهوری است که در مصر به اوج به اصطلاح زوال تلاوت رسیده است و در میان آنها مشتی از قاریان بودند که چراغ هنر تلاوت استادانه را در مصر نگه داشتند و یکی از این افراد سعید متوسلی عبدالعال است.

اختراع سبک خاصی در تلاوت در سن 13 سالگی

این استاد هنر تلاوت گرچه از کودکی از سبک بزرگان مانند مصطفی اسماعیل و عبدالباسط استفاده می کرد ، اما خیلی زود ، هنگامی که فقط 13 سال داشت ، سبک خاصی را در تلاوت خود ایجاد کرد و به تدریج این سبک را کامل و پالایش کرد به طوری که او در جوانی مشهور شد. بگذارید در جهان طنین انداز شود.


سید متوالی عبدالعال در جوانی

عبدالعال در مورد سبک خاص تلاوت می گوید: «خداوند متعال طنین و صدای خاصی را در صدای هر انسانی قرار داده است و بر این اساس هرگز نمی توان صدا را با صدا مقایسه کرد. وقتی قاری پس از آموزش و پشتکار فراوان می تواند به یک قاری برجسته تبدیل شود ، بهتر است روش خود را انتخاب کنید و در نتیجه به سبکی که شخصیت واقعی او را منعکس می کند بچسبید ، به عنوان الگوی تلاوت خاص در اوایل کودکی و کارهای اولیه. و تقلید روش خوبی برای خواننده است تا بتواند با پیشرفت ، سبک خود را انتخاب کند. تلاوت به سبک تقلید از استاد در واقع دلیل شهرت و بدنامی همان استاد است ، نه شخص مقلد ، و من باز هم توصیه می کنم که هر شخص سبک خاصی برای خود داشته باشد.

بیشتر بخوانید  سقوط آدم فضایی ۳ متری در حیاط یک خانه + تصاویر

خصوصیات تلاوت سید متوالی عبدالعال

داشتن نفس قوی و طولانی ، نوشتن ، داشتن صدای واضح ، داشتن مهارت صدا و … این ویژگی های تلاوت عبدالعال بود. علاوه بر مضمون تلاوت استادانه ، اخلاق نیکو ، فروتنی و مهربانی از ویژگی هایی بود که عبدالعال را در قلب مسلمانان محبوب کرد.


جشن سید متولی عبدالعال در کنفرانس عماری 2014 با قرآن

این قاری معروف در جوانی در محضر استادان و قاریان بزرگ جهان اسلام مانند محمود علی البنا ، عبدالباسط محمد عبدالصمد ، مصطفی اسماعیل ، حمدی زامل و زنان تحصیل کرد. از دایره های کنار آنها ، آسمان درجا تلاوت می کند و تلاوت می کند.

حضور قاریان بزرگ مصری روند را تحریک می کند رادیو تلویزیون مصر به او و گسترش خطبه های عبدالعال وابسته شد و این امر به زودی در آوار master قرآن قرآن در سراسر جهان طنین انداز شد.

حضور در جمهوری اسلامی ایران برای قضاوت در مسابقات و تلاوت در محافل

عبدالعال در طول سالهای زندگی خود ، به برکت خود ، با قاریان بزرگی مانند گلوش ، شحات انور ، طنطاوی ، باسیونی ، تبلاوی ، شیاشا ​​، تاروتی و دیگران تلاوت می کرد. و برای تلاوت ، آموزش جوانان به کشورهای مختلف جهان اسلام ، از جمله جمهوری اسلامی ایران رفت و قاضی به مسابقات قرآن سفر کرد.


سید متولی عبدالعال تا مرحوم غلوش

سید متولی عبدالعال برای اولین بار در سال 1370 برای قضاوت در مسابقات بین المللی قرآن کریم به کشورمان سفر کرد و با دیدن عشق و ارادت ایرانیان به قرآن کریم ، وی را بارها و بارها به کشورمان و آخرین بار از ماه مبارک رمضان 1393 تنها یک سال قبل از مرگ وی. او آمد و آیات کلام فاخر را در شهرهای مختلف تلاوت کرد.

بیشتر بخوانید  میزان افزایش قیمت و تقاضای خرید طبل و سنج |  میثم اردیکانی

تعجب استاد از عشق و ارادت ایرانیان به قرآن

این استاد فن تلاوت همیشه از علاقه و توجه ایرانیان به قرائت قرآن تمجید کرده است ، تا آنجا که در این زمینه می گوید: در هیچ کجای دنیا من ملت ایران را ندیده ام و تا حد بسیار بالایی در عشق به کتاب آسمانی قرآن ، آنها یک ملت منحصر به فرد هستند و من این را با چشم خود دیدم و می توانم بگویم که در کشورهایی که به آنها سفر کرده ام ، این را به عنوان یک واقعیت و بدون اغراق مطرح می کنم که ملت شما در این کشور بی نظیر است این احترام


سید متوالی عبدالعال تا مرحوم اللیثی

من هرگز کسی مانند این افراد را با ایمان و قلبی پاک ندیده ام. آنها قرآن ، پیر و جوان ، زن و مرد و حتی کودکان و جوانان را دوست دارند و این حقیقتی است که من می گویم و قصد اغراق ندارم. من در سالهای آینده که دعوت شدم آماده سفر دوباره به ایران هستم و از خداوند می خواهم که هر ساله ما را در دیدار شما عزیزان موفق سازد.

خداوند به همه ملت ایران سعادت ، سعادت و خیر عطا کند و به بندگان ارجمند و خوانندگان خوب شما عزت و عزت بیشتری ببخشد.

این ارباب قرآن کریم ، در تاریخ 17 ژوئیه 2015 ، در سن 68 سالگی ، به دلیل حمله قلبی ، از دعوت دعوت خودداری کرد و جسد وی را در استان زادگاهش شرقیه به خاک سپردند

تلاوت مرحوم سید متولی عبدالعال در حضور رهبر معظم انقلاب

بیشتر بخوانید  وزیر راه و شهرسازی تصادف کرد

انتهای پیام /


دیدگاهتان را بنویسید