مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

شیرین عسل رو فقط با سه قلم مواد درست کن! | طرز تهیه شیرین عسل خانگی +ویدئو

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


 

شیرین عسل نام یک شرکت تولیدکننده مواد غذایی در ایران است که در سال ۱۳۶۹ تاسیس شده است. این شرکت با تولید انواع شیرینی، شکلات، کیک، ویفر، مارش مالو، آبنبات، تافی، آدامس، رب، پودر و کره کاکائو، پاستیل و … به یکی از بزرگترین و محبوب ترین برندهای مواد غذایی در ایران تبدیل شده است. 

مواد لازم برای ۱۶ عدد:

* 1 بسته پودر ژله (به دلخواه: آلوورا، موز، توت فرنگی)

* 1/3 لیوان آب جوش

* 1 قاشق غذاخوری سر خالی شکر

* شکلات تخته‌ای

* 2 بسته بیسکویت ساقه طلایی

نکات:

* اگه می‌خواید تعداد کمتری درست کنید، همه ی مواد رو نصف کنید.

* من از پودر ژله آلوورا استفاده کردم، شما می‌تونید طبق ذائقتون از طعم‌های دیگه مثل موز یا توت فرنگی استفاده کنید.

* پودر ژله و آب رو روی بخار کتری شفاف کنید.

* بعد از اینکه مواد حالت کرمی پیدا کرد، سریع بین بیسکویت‌ها قرارش بدید چون زود سفت میشه.

* بعد از اینکه شیرین عسل‌ها رو توی شکلات فرو بردید، بذارید روی کاغذ روغنی تا خشک بشه. بعد 5 دقیقه بذارید تو یخچال تا راحت از روی کاغذ جدا بشه.

شیرین عسل به دو روش کلی می‌توان تهیه کرد:

روش اول: روش سنتی

در این روش، از پودر ژله، آب، شکر، بیسکویت ساقه طلایی و شکلات برای تهیه شیرین عسل استفاده می‌شود. 

مواد لازم (برای ۱۶ عدد):

* 1 بسته پودر ژله (به دلخواه: آلوورا، موز، توت فرنگی)

* 1/3 لیوان آب جوش

* 1 قاشق غذاخوری سر خالی شکر

* شکلات تخته‌ای

* 2 بسته بیسکویت ساقه طلایی

مراحل پخت:

1. پودر ژله و آب را روی بخار کتری شفاف کنید.

2. شکر را به مخلوط ژله و آب اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود.

بیشتر بخوانید  پسر 26 ساله با تغییر جنسیت دختر شایسته شد (عکس)

3. صبر کنید تا مخلوط کمی خنک شود.

4. بیسکویت‌ها را از وسط دو نیم کنید.

5. روی یک بیسکویت، مقداری از مخلوط ژله بریزید و با بیسکویت دیگر بپوشانید.

6. این کار را برای تمام بیسکویت‌ها تکرار کنید.

7. شیرین عسل‌ها را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

8. شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید.

9. شیرین عسل‌ها را در شکلات ذوب شده فرو ببرید و روی کاغذ روغنی قرار دهید.

10. شیرین عسل‌ها را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.

شیرین عسل شما آماده است! 

نکات:

* می توانید از طعم های مختلف پودر ژله استفاده کنید.

* اگر می خواهید شیرین عسل ها را به صورت رنگی درست کنید، می توانید از پودر ژله های رنگی استفاده کنید.

* برای اینکه شکلات به طور یکنواخت روی شیرین عسل ها پخش شود، می توانید از چنگال استفاده کنید.

* می توانید به جای شکلات تخته ای، از پودر کاکائو و کره استفاده کنید.

* برای اینکه شیرین عسل ها خوشمزه تر شوند، می توانید از مغزهای آجیل، میوه های خشک یا کشمش در بین بیسکویت ها استفاده کنید.

روش دوم: روش فوری

در این روش، از پنیر خامه ای، پودر قند، بیسکویت پتی بور و شکلات برای تهیه شیرین عسل استفاده می‌شود. 

مواد لازم:

* 200 گرم پنیر خامه ای

* 3 قاشق غذاخوری پودر قند

* 1 بسته بیسکویت پتی بور

* شکلات تخته‌ای

مراحل پخت:

1. پنیر خامه ای و پودر قند را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر صاف و یکدست بدست آید.

بیشتر بخوانید  عقد موقت مستاجر با صاحب ملک در ازای مبلغ اجاره + جزئیات

2. بیسکویت‌ها را از وسط دو نیم کنید.

3. روی یک بیسکویت، مقداری از مخلوط پنیر خامه ای بریزید و با بیسکویت دیگر بپوشانید.

4. این کار را برای تمام بیسکویت‌ها تکرار کنید.

5. شیرین عسل‌ها را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

6. شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید.

7. شیرین عسل‌ها را در شکلات ذوب شده فرو ببرید و روی کاغذ روغنی قرار دهید.

8. شیرین عسل‌ها را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.

شیرین عسل شما آماده است!

نکات:

* می توانید از طعم های مختلف پنیر خامه ای استفاده کنید.

* اگر می خواهید شیرین عسل ها را به صورت رنگی درست کنید، می توانید از پودر ژله های رنگی استفاده کنید.

* برای اینکه شکلات به طور یکنواخت روی شیرین عسل ها پخش شود، می توانید از چنگال استفاده کنید.

* می توانید به جای شکلات تخته ای، از پودر کاکائو و کره استفاده کنید.

* برای اینکه شیرین عسل ها خوشمزه تر شوند، می توانید از مغزهای آجیل، میوه های خشک یا کشمش در بین بیسکویت ها استفاده کنید.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *