شیرینی زعفرانی یک شیرینی محبوب مناسب عید | طرز تهیه شیرینی زعفرانی +ویدئو


 

شیرینی زعفرانی یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایرانی است که به دلیل رنگ و عطر و طعم بی‌نظیرش، در ایام نوروز و سایر مناسبت‌ها طرفداران زیادی دارد. این شیرینی با استفاده از مواد ساده‌ای مانند آرد، شکر، زعفران، کره و تخم مرغ تهیه می‌شود و طعمی دلنشین و بافتی نرم و لطیف دارد.

مواد لازم:

* روغن مایع: ۲۵ گرم

* کره: ۱۰۰ گرم

* پودر قند الک شده: ۶۵ گرم

* آرد قنادی: ۱۵۰ گرم

* زرده تخم مرغ: ۱ عدد

* پودر نشاسته ذرت: ۳۵ گرم

* پودر هل: ۱ قاشق چای‌خوری

* زعفران غلیظ دم‌کرده: ۲ قاشق چای‌خوری

برای تزیین:

* پسته

* شکلات سفید

طرز تهیه:

1. کره و روغن مایع را در کاسه ریخته و با دور همزن بزنید تا یکنواخت شود.

2. پودر قند الک شده و پودر هل را اضافه کنید و با دور تند همزن به مدت ۲ دقیقه بزنید تا کاملا سفید و پوک شود. حتماً دورگیری کاسه را انجام دهید.

3. زعفران غلیظ را اضافه کنید و در حد ۳۰ ثانیه هم بزنید.

4. زرده تخم مرغ را هم بعد از اضافه کردن به مدت ۲۰ ثانیه بزنید. مواد را دورگیری کنید.

5. همه آرد را الک کنید. ابتدا با همزن تا وقتی به شکل شن ریزه در آمد و سپس با لیسک خمیر را جمع کنید.

6. خمیر نرم و چسبنده‌ای دارید.

7. فر را روشن کنید.

8. ماسوره رزت 2D یا 1M انتخاب کنید. مواد را داخل قیف بریزید و شروع کنید به پایپ کردن داخل سینی.

9. اگر سینی گالوانیزه دارید نیاز به کاغذ روغنی یا کوکینگ لاینر نیست.

بیشتر بخوانید  زمینه های جلسه کابینه را با مدیریت توضیح دهید

10. سینی را در فر قرار دهید. هر زمان عطر شیرینی بلند شد و به راحتی از کف سینی جدا شد، شیرینی آماده است.

نکات مهم:

* می‌توانید از کره گیاهی یا حیوانی استفاده کنید.

* من از کره پاستوریزه شکلی استفاده کردم.

* دمای پخت: ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد

* مدت زمان پخت: ۱۲ تا ۱۵ دقیقه

* مدت زمان نگهداری: تا یک ماه داخل ظرف درب دار

دیدگاهتان را بنویسید