طرز تهیه لادو شیرینی لادوی هندی
شیرینی بوندی لادو از شیرینی های سنتی کشور هند است که برای تهیه آن از انواع مختلف آرد می توانید استفاده کنید. با دلگرم همراه شوید.
شیرینی های معروف هند _ بوندی لادو
مواد لازم برای تهیه بوندی لادو
-
دو و نیم فنجان آرد نخودچی -
یک و یک سوم فنجان شکر -
یک چهارم فنجان شیر -
رنگ نارنجی در صورت نیاز -
روغن حیوانی جهت سرخ کردن -
۱ قاشق غذاخوری هل سبز رنگ -
۱۰ عدد خلال بادام(تعداد به خودتان بستگی دارد) -
۱۰ عدد خلال پسته(تعداد به خودتان بستگی دارد)
طرز تهیه بوندی لادو
-
داخل قابلمه ای سه فنجان آب ریخته شکر را به آن اضافه کرده بگزارید آب جوشیده شکر حل شده شربت با غلظت موردنظر بدست آید به آن شیر را اضافه کرده هنگامی که کف شیر بالا آمد زیر گاز را خاموش نموده به داخل شربت حاوی شیر رنگ نارنجی رنگ را درصورت تمایل اضافه کرده شربت را به کناری بگذارید. -
خمیر نازکی را از ترکیب مواد گفته شده در بالا یعنی آرد نخودچی همراه با ۳ فنجان آب تهیه نمایید. درصورت تمایل به این مواد نیز میتوانید رنگ اضافه نمایید.خمیر بایستی روان باشد. -
روغن حیوانی به مقدار کافی داخل ظرف گودی گرم کرده یک کقگیر سوراخ سوراخ(صافی کفگیری سوراخ سوراخ) در اندکی بالاتر از روغن نگه داشته اندکی خمیر روی آن ریخته به سرعت خمیر را از بین سوراخ ها عبور داده تا بوندیس ها(خمیرهای کوچک گلوله ای شکل) ایجاد شود بوندیس ها را به مدت ۳-۲ دقیقه سرخ نمایید. -
بوندیس ها را با به کارگیری کفگیر خارج کرده روغن آنها با قرار دادن روی حوله کاغذی گرفته سپس داخل شربت بریزید.هنگامی بوندیس ها تمامی شربت را به خود جذب کردند هل را نیر به داخل ظرف حاوی بوندیس ها اضافه کرده به آرامی هم بزنید. -
بوندیس ها را به تعداد دلخواه به قسمت هایی جدا کرده با دستتان آنها را گرد کرده به شکل لادو در آورید. -
لادوها را با خلال پسته یا خلال بادام و یا هردو تزئین نموده بگزارید خنک شده سپس بسته بندی نمایید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی