گزارش کردن تو خبرحضرت آیت الله العظمی خامنه ای صبح امروز در دیدار با مردم آذربایجان شرقی در آستانه سالگرد قیام تاریخی 29 بهمن 1356 مردم تبریز با تأکید بر اینکه مردم ایران اسلامی در 22 بهمن امسال حماسه دیگری رقم زدند. : بر خود لازم می دانم که برای این حرکت ارزشمند مردم ایران در 22 بهمن امسال تعظیم کنم. شنبه گذشته 22 بهمن، شنبه تاریخی بود، 22 بهمن تاریخی. در سراسر کشور، مردم به معنای واقعی کلمه حماسه خلق کرده اند.
وی به حضور گسترده مردم در این شهر اشاره کرد راهپیمایی به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران آنها افزودند: این همه تبلیغات مخالف، این مشکلاتی که مردم با تمام وجود و جسم و جان احساس می کنند، تحریکات دشمن، سردی هوا، در برخی نقاط کشور دمای هوا زیر صفر است، همه اینها زیر صفر نادیده گرفته شد. نفوذ ایمان و بصیرت مردم ایران با این عظمت آمده است، این آمدن مردان حقایق بسیاری را بیان کرده است.
پیام ملت ایران در 22 بهمن حمایت همه جانبه از جمهوری اسلامی بود
رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران اعلام کردند: همه جا با ابراز دلبستگی به ملت ایران؛ از شرق دور تا غرب کشور، از شمال تا جنوب کشور، در شهرهای دورافتاده، در مراکز، در شهرهای بزرگ مانند تبریز، اصفهان، مشهد و جاهای دیگر به روستاها. همه با هم صدایشان را بلند کردند، مردم ایران، این خیلی ارزشمند است. خدا را شکر مردم ایران! البته الان خودم را لایق شکر نمی دانم، باید خدا را شکر کرد.
وی پیام مردم ایران در 22 بهمن را حمایت همه جانبه از انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی خواند و افزود: این از همه صداها بلندتر بود. البته صداهای مخالفی وجود دارد و بوده است و دشمنان – امپراتوری رسانه ای جهانی که در اختیار صهیونیست ها و آمریکایی هاست – تلاش می کنند بر صدای آنها غلبه کنند، اما نه. او نتوانست. صدای ملت بر صدای دیگران چیره شد.
تبریزی ها قیام کما را به قیام ملی تبدیل کردند
رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در بخش دوم سخنان خود با تاکید بر اینکه در بیست و نهمین روز از بهمن 56 تاریخ ایران چرخید، این روز را لحظه ای تعیین کننده در تاریخ دانستند و گفتند: در 29 بهمن ماه روز بهمن 56، تاریخ ایران چرخید، نقطه عطفی در تاریخ بود. خوب، در 19 همان سال در کومی قیام شد، شکی نیست که کمیته ها عالی کار کردند، ابتکار عمل را به دست گرفتند، اما مانند 19 کومی، دوباره در کشور اتفاق افتاد، اما این اتفاق افتاد. فراموش شده، در 24 خرداد 42. با آن کشتار و با آن حرکت عظیمی که در تهران و کومو و چند شهر دیگر رخ داد، مردم ایستادند، جان خود را دادند، خون دادند، تعداد بسیار زیاد بود، اما فراموش شد. .
وی تصریح کرد: تبریزی ها قیام کما را به یک قیام ملی تبدیل کردند، آن را به یک حادثه عمومی تبدیل کردند، البته شدت و شدت عمل در تبریز بسیار بیشتر بود. دستگاه آنقدر به هم ریخته بود که تانک ها را به خیابان آوردند، مردم را کشتند، کشتند. اما ساکنان تبریز عقب نشینی نکردند. جان دادند، خون دادند، ایستادند، شعار دادند، موضوع قیام را ملی کردند، صدای فداکاریشان به سراسر کشور رسید، پس پخش شد، 40. تبریز چند جا گرفته شد، این یعنی فریاد تبریزی ها. در سراسر ایران پخش شده است. کمتر از یک سال بعد، حکومت استبدادی سلطنت سرنگون شد. منظور مورخ این است. تبریز با ایستادگی با مقاومت و شجاعت نگذاشت تجربیات گذشته تکرار شود. پرچم آزادی ایران در دست مردم تبریز است.
هدف از اغتشاشات تهران فراموشی 22 بهمن بود
حضرت آیت الله اعظمی خامنه ای، استقامت و ایستادگی را دلیل عظمت و عظمت هویت و شخصیت یک ملت برشمردند و از آنها و فرهنگشان پاسداری کردند و تصریح کردند: آنچه به ملت ها هویت می بخشد، شخصیت می بخشد، عظمت می بخشد، به حفظ خود ملت ها از فرهنگ آنها کمک می کند. این استقامت و آبروی آنهاست، استقامت آن هویت را حفظ می کند، به ملت، به جمعیت هویت می دهد. نباید خسته شد، نباید ناامید شد، نباید از وسایل نقلیه دشمن ترسید.
وی افزود: این بیست و دومین باخمن امسال نیز نمونه دیگری از این استقامت است. بیایید با این دیدگاه مشکل را ببینیم و بررسی کنیم. فقط به این دلیل که جماعت اکنون به خیابان ها آمده اند، این چیز خوبی است. گاهی انگیزه های مختلفی برای بیرون رفتن در خیابان وجود دارد. مهمتر از آن، نگاه کنید و ببینید که این آمدن به معنای استقامت است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران با اشاره به اتفاقات اخیر گفتند: یکی از اهداف مهم این امر است شورش های پاییزی در تهران و در جاهای دیگر یکی از مهمترین اهداف او این بود که مردم این 22. باخمن را فراموش کنند. مردم نباید در سالگرد پیروزی انقلاب حضور میلیونی خود را نشان دهند، فراموشش کنند. مردم تحمل کردند و آمدند. پس این آمدن استقامت بود. خوشا به این استقامت.