شناسایی والدین بی سواد البرزی باید در دستور کار قرار گیرد



تگی نادری شنبه شب در نشست هم اندیشی طرح سوادآموزی مهر 1400 این استان که در سالن امام علی (ع) برگزار شد ، افزود: برنامه ریزی برای توسعه سواد کمی در استان متناسب با اهداف تحقق یافته ، طرح سوادآموزی مهر نمودار سبک ، توسعه برنامه سند عملیاتی و اجرایی مستند سند تغییر اساسی یکی از موضوعات مهم در زمینه سواد آموزی البرز است که نیاز به توجه دارد.

وی با اشاره به اینکه استفاده از تیم و روند مشارکتی نقش موثری در دستیابی به اهداف باسوادی دارد ، خاطرنشان کرد: برای توسعه مهارت های سواد آموزی در استان البرز باید مهارت برنامه ریزی توسعه یابد.

نادری اظهار داشت: اجرای فعالیت های خلاق ، نوآورانه و نوآورانه در اجرای طرح ها و برنامه های سواد آموزی برای اهمیت تغییر و جایگاه آن در بهبود فعالیت های آموزشی از محورهای مهم کار در این زمینه است که نیاز به توجه دارد.

وی با بیان اینکه تفکر می تواند در شناسایی فرصت ها ، نقاط قوت ، ضعف ها و راه حل های مقابله با مشکلات و مسائل سازمانی بسیار مفید باشد ، افزود: “سازمان هایی که زودتر فکر می کنند ، بحث ها و ارزیابی های مکرر است.” پروژه ها و فعالیت ها و دریافت بازخورد بیشتر.

نادری اظهار داشت: خرد جمعی در تصمیمات استراتژیک و سازمانهای انعطاف پذیر مورد استفاده قرار می گیرد ، موقعیت مهم نیست زیرا افراد با هم کار می کنند و اعضای تیم اهداف مشابهی دارند و مسئول توسعه مهارت های آنها محسوب می شوند.

وی به توانمندسازی نیروی انسانی شاغل در کارگروه سوادآموزی استانها و مناطق استان پرداخت و اظهار داشت: مربیان براساس اولویت بندی مباحث آموزشی برای ارزیابی نیازها به عنوان یکی از برنامه های اولویت دار اداره سواد آموزی البرز هستند.

بیشتر بخوانید  علامتی روی زبان که از کمبود ویتامین B۱۲ خبر می‌دهد

وی ادامه داد: با توجه به ادامه شیوع ویروس کرونا و چالش های ایجاد شده در روند آموزش و یادگیری ، ایجاد محتوای آموزشی برای سواد و دوره های انتقال ، تغییر رویکرد در شرایط بحرانی و مدیریت بحران متناسب با شرایط و “تصمیمات مناسب تبدیل تهدیدها به فرصتها موارد مهمی است که نباید از آنها غافل شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش استان البرز گفت: اطمینان از اجرای صحیح فعالیت های آموزش از راه دور برای دانش آموزان باسواد و نظارت بر اجرای فعالیت های فرهنگیان جهت ادامه روند آموزشی ، استفاده از ظرفیت کارکنان باسواد در اولویت برنامه ها است. در این منطقه در شرایط فعلی

وی اهمیت مراکز آموزش محلی و تجهیزات و توسعه این مراکز را در سال 1400 به عنوان مراکز آموزش مهارتهای م alongثر همراه با آموزش سواد جامعه هدف مورد تاکید قرار داد و افزود: “مهمترین انتظار در این زمینه از نظر برنامه ریزی شناسایی بیسوادی تحقق حجم اعلان برای سال 99 ، مطالعه دقیق نامه ها ، بخشنامه ها و دستورالعمل های مربوطه و پاسخ به موقع به درخواست ها ، ارزیابی دستگاه و اسناد مناسب از فعالیت های مرتبط برای بارگیری در سیستم نظارت.

یافتن ، راه اندازی یک مدرسه مجازی ، سواد مدار مدار ، ایجاد ، راه اندازی و نگهداری مراکز آموزشی ، هم افزایی نیروی کار ، ظرفیت سازی و ظرفیت سازی برای ارائه خدمات سواد آموزی در قالب مشارکت های بین بخشی ، اجرای برنامه ها و برنامه های اضافی و چگونگی ثبت اسناد مربوط به فعالیتها ، نظارت و بازدید از سایتها از جمله برنامه های مهم سوادآموزی در استان البرز در سال تحصیلی بعدی بود.

بیشتر بخوانید  بازسازی کامل ورزشگاه / زمین چمن اردبیلی تاهتی جایگزین می شود

استان البرز 473000 دانش آموز دارد.

دیدگاهتان را بنویسید