شناسایی بیش از 2000 منبع آلاینده آب و خاک در تهران



مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: 2119 منبع آلاینده آب و خاک در اطلس جامع تهران شناسایی و پایش شده است.

به گزارش ایسنا ، شینا انصاری در هفتمین نشست کمیته تخصصی محیط زیست و توسعه پایدار کلانشهرهای ایران که به صورت آنلاین و با حضور نمایندگان کلان شهرهای کشور برگزار شد ، هدف از برگزاری جلسات کمیته تخصصی محیط زیست ، طرح مسائل و مشکلات کلانشهرها ، تبادل تجربه و به اشتراک گذاری ایده ها و اقدامات او محیط را می شناخت تا منجر به نتایج مثبت و م effectiveثر و تصمیمات اجرایی شود.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اشاره به موضوع اطلس زیست محیطی مناطق 22 گانه تهران به عنوان اولین محور جلسه گفت: شناسایی منابع آلودگی محیط زیست و ایجاد بانک اطلاعاتی برای بهبود روند کار حفاظت از محیط زیست و کنترل آن یکی از مهمترین عملکردهای اطلس است. این محیطی است که از سال 1995 در شهرداری تهران و اداره اصلی محیط زیست اعمال می شود.

وی افزود: تسریع و ساده سازی سیستم های نظارت بر محیط زیست تهران ، تبیین مشکلات زیست محیطی مدیران شهری به منظور ایجاد فضای مناسب برای تصمیم گیری بهتر ، ارائه تصمیمات مدیریتی برای کاهش اثرات زیست محیطی و افزایش آگاهی عمومی از موضوعات زیست محیطی از جمله پروژه برای شناسایی ، نظارت و تدوین اطلس زیست محیطی تهران هستند.

انصاری افزود: اطلس گسترده زیست محیطی تهران منابع آب ، خاک ، هوا ، آلودگی صوتی و نوری و حتی نوسانات آب و هوایی را کاوش کرده و اینکه کدام مناطق و مناطق باید آلودگی بیشتری داشته باشند به عنوان مثال ، در این پروژه ، 2119 منبع آلاینده های آب و خاک شناسایی و پایش شده و 1872 منبع آلودگی صوتی ، از جمله تعمیرگاه ها ، کارخانه ها ، مراکز خرید و غیره شناسایی و منطقه بندی شده است.

بیشتر بخوانید  برای نهایی کردن متن نهایی توافق به زمان بیشتری نیاز داریم

وی با اشاره به بارگیری اطلس در رصدخانه تهران که با حضور شهردار تهران ، رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس و دیگر مدیران شهری در هفته محیط زیست امسال انجام شد ، گفت: از سال 1998 ، سیستم یکی از اولویت های اداره اصلی محیط زیست و توسعه پایدار و یکی از پروژه های سطح A تحت برنامه “تهران هوشمند” در دستور کار شهرداری تهران است. در مرحله اول ، با همکاری رصدخانه تهران ، اطلاعات یکپارچه اطلس محیط زیست تهران با نقشه های تحلیلی و جامع بارگذاری می شود.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار با تأکید بر اینکه سیستم های تصمیم گیری آنلاین مبتنی بر داده و سیستم های تصمیم گیری چند پارامتر مهمترین ابزار اصلی در حاکمیت شهری هستند ، گفت: در تهران با حجم قابل توجهی از ازدحام و شهرها تعامل ، مدیریت و نظارت محیط به طور فزاینده ای به سیستم های مبتنی بر داده هوشمند نیاز دارد. در حقیقت ، داده ها باید به گونه ای مدیریت و اداره شوند که اطلاعات تولید کنند و از تصمیم گیری و تصمیم گیری برای مدیران اطمینان حاصل کنند.

وی خاطرنشان کرد: البته این موضوع در ابتدای راه است و اطلاعات موجود نیاز به بررسی و تأیید دارد. به همین دلیل ، پروژه اطلس یا نظارت بر منابع به عنوان یک پروژه مداوم در شهرداری تهران تعریف شده است تا داده های معتبر و مستند از نظر وضعیت منابع محیطی و نتایج پروژه در تصمیم گیری ، تصمیم گیری ، شهری به دست آورد. برنامه ریزی به عنوان بررسی طرح جامع تهران یا برنامه های موضوعی و محلی تهران به طور مناسب استفاده شده است.

بیشتر بخوانید  توزیع 150 گوسفند قربانی در بخش غربی شیراز

به گزارش روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران ، انصاری با اشاره به اجرای برنامه های زیست محیطی برای حفاظت از تالاب های شهری به عنوان دومین محور هفتمین نشست زیست محیطی ابرشهرها ، اظهار داشت: توجه داشته باشید مسئله تالاب ها به دلیل شرایط دشواری که به دلیل کمبود آب در کشور ، حفظ تنوع زیستی و ذخایر اکولوژیکی آنها ، چگونگی جلب همکاری فنی و علمی بین المللی و تبادل دانش و تجربه ، مدیریت مشارکت و استفاده از دانش سنتی ، حفاظت معقول و پایدار از تالاب های شهری (طبیعی ، مصنوعی و ساخته دست بشر) یکی از مهمترین جنبه ها و اهمیت این موضوع اقداماتی است که می توان برای حفاظت موثر و منطقی از تالاب های طبیعی و مصنوعی و مصنوعی شهرهای بزرگ

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید