به گزارش شمانیوز، اولین رویداد بین المللی روز پتروشیمی خلیج فارس که با مشارکت شرکت پتروشیمی خلیج فارس و سفارت جمهوری اسلامی ایران در برزیل برگزار شد، با استقبال خوب مردم برزیل اعم از سیاستمداران، سرمایه گذاران، فعالان تجاری و بازرگانان مواجه شد.
برگزاری این رویداد که گامی مهم در راستای دیپلماسی اقتصادی ضد تحریم و گسترش روابط اقتصادی ایران و برزیل به ویژه در حوزه پتروشیمی بود، بار دیگر نشان داد که صنعت پتروشیمی ایران نه تنها قصد توقف ندارد. تحریم اما در آستانه گسترش بازار جهان هدفش است.
در ابتدای این مراسم حسین گریبی سفیر جمهوری اسلامی ایران در برزیل با بیان اینکه از ابتدای خدمت خود در این کشور همواره بر حفظ و گسترش روابط تجاری دو کشور و تنوع بخشی به تجارت تاکید داشته است. روابط وی با دعوت از شرکت های برزیلی برای بهره مندی از این کنفرانس، آنها را با طیف وسیعی از محصولات و خدمات شرکت پتروشیمی خلیج فارس آشنا کرد.
سپس دکتر علی عسکری صنعت پتروشیمی خلیج فارس و ظرفیت های صنعت پتروشیمی کشور را در سه حوزه اصلی فرصت های سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی ایران، همکاری های فناورانه و تامین محصولات پتروشیمی از ایران ارائه کرد.
مدیرکل گروه صنایع پتروشیمی فارس با بیان اینکه این گروه سهم حدود 40 درصدی در تولید و صادرات محصولات پتروشیمی ایران دارد، گفت: «فارس» به عنوان یک شرکت بورسی با ارزش بازار 16 میلیارد دلار بزرگترین شرکت است. شرکت در بازار سرمایه در ایران. در عین حال از نظر فروش، سودآوری، صادرات و ارزش افزوده اولین شرکت ایران است و این پتروشیمی در رتبه بندی جهانی ICIS در جایگاه سی و هفتم جهان قرار دارد.
سرمایه گذاری 26 میلیارد دلاری در صنعت پتروشیمی کشور در 20 سال گذشته، موقعیت جغرافیایی خاص، دسترسی به مواد غذایی، تقاضای قابل توجه داخلی، نرخ پایین مالیات، وجود مناطق ویژه اقتصادی و سرمایه انسانی بهترین دلایل سرمایه گذاری است. در صنعت.پتروشیمی ایران می دانست.
علی عسکری افزود: امروز این گروه دارای 14 پروژه در دست ساخت با نرخ بازده داخلی (IRR) حداقل 15 درصد است که فرصت خوبی برای سرمایه گذاری خارجی است و در این راستا از سرمایه گذاری شرکت های برزیلی استقبال می کنیم. “
مدیر عامل صنعت پتروشیمی خلیج فارس رویکرد این گروه را در زمینه همکاری های فناورانه و همکاری دانش بنیان با طرف برزیلی تشریح کرد.
علی عسکری با اشاره به منویات مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر فاصله گرفتن از خام فروشی، به توسعه فناوری های دانش بنیان در صنعت پتروشیمی اشاره کرد و گفت: همچنین گرد کردن زنجیره ارزش این بخش.
وی در آخرین بخش از ارائه خود به ظرفیت های همکاری و صادرات این گروه پتروشیمی در بازار هدف آمریکای جنوبی به ویژه محصولات اوره اشاره کرد و آمادگی خود را برای توسعه همکاری های صادراتی با کشورهای این منطقه اعلام کرد.
پس از پایان این مراسم، مدیرعامل شرکت بازرگانی صنایع پتروشیمی خلیج فارس به نمایندگی از شرکت و مجتمع های تولیدی این گروه بزرگ پتروشیمی از سرمایه گذاران حاضر برای سرمایه گذاری در پروژه ها دعوت کرد.
رضا عبادزاده با اشاره به اینکه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس منحصراً شعبه فروش محصولات این گروه است، خواستار فعالیت اقتصادی برای خرید محصولات پتروشیمی موجود در بازار برزیل، مشروط به شرایط فروش موجه برای شرکت صنعت تجارت شد و شرایط فروش را تشریح کرد. همکاری شرکت
پس از این رویداد، ارائه تخصصی محصولات و افق نیازهای بازار برزیل تا سال 2030 در پنل تخصصی با حضور نمایندگان بانک ملت و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
گفتنی است مذاکرات مستقیم و دوجانبه تا ساعت 18 ادامه داشت که دو ساعت بیشتر از پایان اعلام شده برنامه بود که نشان از تمایل شرکت های برزیلی برای همکاری با ایران در حوزه پتروشیمی دارد. صنعت.
روابط عمومی گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس