شرح مصوبات آب برای مدیریت بحران در خوزستان


به گزارش فارس به نقل از وب سایت استاندار خوزستان ، استاندار خوزستان در جلسه ستاد مدیریت بحران استانداری استان اظهار داشت: امسال با تنش آبی بسیار شدیدی روبرو هستیم زیرا حجم ذخایر پشت سدها بسیار ناچیز است و همین حجم برای آب آشامیدنی. “دام ، تالاب ، پرورش فصلی ، پرورش جایگزین ، پرورش تابستان و پاییز سازمان یافته و برنامه ریزی شده است.

کاظم سلیمانی-دشتکی افزود: طبق برنامه تعیین شده چه مقدار آب از کارون ، کره و رودخانه ها و سدهای دیگر ترشح می شود تا بتوانیم به اولویت ها و اهداف خود برسیم.

وی با بیان اینکه عواقب خشکسالی خسارت و نارضایتی است ، توضیح داد: “مردم حق دارند و ما حقوق آنها را به رسمیت می شناسیم. به همین دلیل ما برای احقاق حقوق مردم با دولت گفتگوهای زیادی داشته ایم. در چند روز گذشته ما طی دو هفته گذشته فشار زیادی بر کارمندان دولت و جلسات با مقامات ملی در مورد مشکلات استان برگزار شده است.

استاندار خوزستان گفت: معاون اول رئیس جمهور پس از پیگیری های فراوان به هیاتی متشکل از سازمان برنامه و بودجه ، وزارتخانه های کشور ، نیرو ، جهاد کشاورزی و ستاد مدیریت بحران این کشور به خوزستان سفر می کند و مسائل مربوط به تنش آبی در جلسه ستاد مدیریت بحران مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

وی گفت: پس از این اقدامات پیگیری ، دادستان کل کشور معاون خود را به اهواز فرستاد تا از نظر قضایی وی را در این مسیر همراهی کند.

وی گفت: همچنین وزیر کشور به عنوان رئیس امنیت ملی و رئیس ستاد مدیریت بحران کشور تأکید کرد که باید به درخواست ها و درخواست های مردم توجه شود و درباره محتوای این جلسه در جلسه کابینه یکشنبه آینده. “

بیشتر بخوانید  تذکر رئیسی به ضرغامی در جلسه هیات دولت

سلیمانی افزود: محمد بیکر نوباخت ، رئیس هیئت مدیره برنامه دولت و سازمان بودجه وی در طی یک تماس تلفنی در همان جلسه قول مساعدت در تأیید مصوبات مورد بحث در جلسه هیئت دولت در خوزستان را داد.

استاندار خوزستان گفت: Seed هم همین طور محمود واعظی در این جلسه رئیس کابینه ریاست جمهوری به نمایندگی از رئیس جمهور با تأکید بر حل مشکلات مردم توسط رئیس جمهور اعلام کرد که هر پیشنهادی از طرف خوزستان در کابینه مطرح می شود.

وی ادامه داد: چند پیشنهاد قبلا وزارت کشور و ستاد مدیریت بحران در کشور به رئیس برنامه بودجه کشور ارائه شد که باید در کابینه مورد بحث قرار گیرد.

مدیر ارشد اجرایی خوزستان گفت: در جلسه امروز ما این پیشنهادات را بررسی کردیم که یکی از آنها پرداخت مطالبات کشاورزان برای خسارت سیل در سال 1998 بود ، زیرا بحث جبران خسارت پرداخت شده نوعی دوگانگی ایجاد کرد.

به گفته وی ، ستاد مدیریت بحران کشور معتقد است که این خسارات پرداخت شده است ، اما ما اعلام کردیم که آنها پرداخت نشده اند و پس از چندین پیگیری کارشناسی مشخص شد که 37 درصد مطالبات کشاورزان ، معادل 230 میلیارد تومان ، پرداخت نشدند

استاندار خوزستان ادامه داد: پیشنهاد دوم در مورد شوری آب در شهرهای آبادان و هورامشهر و کمبود آب کافی برای درختان نخل بود. نامه ای توسط وزیر کشور به رئیس برنامه ریزی دولت و بودجه کمک کنید.

وی گفت: در پیشنهاد سوم تصمیم گرفته شد که 300 میلیارد حجم آب روان اهواز داده شود که در این بین بین وزارت نیرو و شهرداری اختلاف نظری وجود دارد (طبق شرح تعهدات هر یک از این دو نهاد) ، که در جلسه نیز ارائه شد. کابینه برپا شد.

بیشتر بخوانید  آبگوشت رو متفاوت تر از همیشه بپز عاشقش میشی | طرز تهیه آبگوشت لپه

وی گفت: همچنین پیشنهاد شد 200 میلیارد تن فولاد در اختیار شرکت آب و فاضلاب استان قرار گیرد تا مشکلات آب آشامیدنی از جمله تأمین آب مخزن و تعمیر لوله ها و سیستم های آب را برطرف کند.

وی ادامه داد: تصمیم بر این شد که 70 میلیارد تن فولاد برای حفظ مناطق منابع طبیعی که طی چند سال گذشته با تلاش نظام و دولت اقدامات انجام شده است ، حفظ شود.

به گفته وی ، برای حفر کانال ها علاوه بر وام های داده شده به آب و برق خوزستان ، پیشنهاد کمک 100 میلیارد تومانی را دادیم.

استاندار خوزستان گفت: پیشنهاد شد آب از بالا راه اندازی شود ، همچنین با تصویب دولت ، ستاد مدیریت بحران با همکاری وزارت کشاورزی ارزیابی ضرر و زیان کشاورزان در محصولات فصلی ، جایگزین و صیفی و از بند (x) که پرداخت کردن

وی اظهار داشت: ما پیشنهاد کرده ایم آب بیشتری از استان های بالادست آزاد کنیم تا آب پشت سدهای هاستان افزایش یابد.

وی افزود: کمیسیون مسئول مدیریت ستاد بحران استان با همکاری رئیس مجمع نمایندگان خوزستان و رئیس مجلس و مدیران ذیربط ، برنامه جامعی را تا هفته آینده آماده می کند که به سخنران محمد ارائه می شود کالیباف و نمایندگانی که در اجلاس سران سه قوه بررسی می شوند.

سلیمانی گفت: من از مردم خوب استان خوزستان تشکر می کنم ، ما مشکلات آنها را درک می کنیم و معتقدیم که باید به آنها کمک شود و برای کمک به مردم عزیز از هیچ کاری دریغ نخواهیم کرد.

بیشتر بخوانید  گل مغانلو نامزد بهترین گل تیمی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۱ شد

افزود وی افزود: اما توجه به این نکته بسیار مهم است که اگر بوفالو از بین برود یا آب به تالاب نرسد یا آب شور باشد ، باید علت آن بررسی شود.

به گفته وی ، در حال حاضر حجم آبی که به هور می رسد حدود 20 متر مکعب در ثانیه است و در همان 20 متر مکعب یک صخره در اطراف هور کشت می شود ، بنابراین عواقب این است که تپه های موجود در مسیر از رسیدن آب جلوگیری می کنند هور

وی خاطرنشان کرد: آب برای آب کشاورزی ، آب برای حیوانات ، همچنین تالاب ها و آب آشامیدنی آزاد شده است تا سد خالی نشود ، اما کسانی که به خاک های غیرقطع یافته تبدیل شده اند باید بدانند که این لحظه برابر است با تخریب تالاب از بین بردن دام های سنگین ، مشکلات آب آشامیدنی ، از بین بردن محصولات جایگزین تابستان و پاییز است ، بنابراین من از آنها می خواهم که در مورد آب آشامیدنی و دام فکر کنند.

سلیمانی در پاسخ به س aال خبرنگاری مبنی بر اینکه استاندار خوزستان اعلام کرده است که این تصاویر به اعتراضات گذشته مرتبط است ، گفت: “شبکه های ضدانقلاب این حرف را زده اند. ابتدا باید ریشه این اخبار دروغ را پیدا کرد و من آن را تکذیب می کنم “تمام تلاش ما حل مشکلات مردم است.

وی افزود: ما خود را دلسوز مردم می دانیم و مشکلات را دنبال می کنم.

انتهای پیام /


دیدگاهتان را بنویسید