دکتر ابوالفضل قبادی در مورد سرگیجه گفت: سرگیجه عبارت است از احساس جابجایی یا قاعدگی در انسان; به عبارت دیگر، سرگیجه توهم حرکت است.
وی در خصوص علائم سرگیجه گفت: عدم تعادل بیمار می تواند با علائم دیگری مانند تهوع، استفراغ، مشکل در راه رفتن و تنفس، تعریق و تپش قلب همراه باشد..
جراح گوش و حلق و بینی علت سرگیجه واقعی را گوش یا مخچه دانست و گفت: علت سرگیجه می تواند عفونت گوش و مشکلات سیستم تعادلی یا اختلال در مایعات داخلی این عضو باشد. به گفته وی ضایعات مغزی مانند: نقص خونساز تومورها، خانم خانم و هر بیماری که مخچه فرد را درگیر کند می تواند باعث سرگیجه شود.
این متخصص درمان بیماری ها بیان می کند که درمان سرگیجه بیشتر دارویی است و به ندرت نیاز به جراحی دارد. وی تصریح کرد: مهمترین نکته در سرگیجه پایش علت یا علل آن است.
وی ادامه داد: بیشتر داروها برای درمان استفاده می شود که حساسیت سیستم تعادلی و آرامبخشی را کاهش می دهد اما در پایش آن که نکته مهمی است معاینه کامل گوش، حلق و اعصاب انجام می شود و معاینه می شود. با نوار گوش صادر می شود و ام آر آی لازم است.
شایع ترین علت سرگیجه واقعی گوش است
دکتر قبادی در پاسخ به این سوال که بیمار چه زمانی باید به پزشک مراجعه کند؟ وی بیان کرد: در صورت تکرار حملات سرگیجه و اختلال در زندگی روزمره به خصوص در مواردی که سرگیجه شدید باشد یا شغل وی مانند رانندگی، کار در ارتفاع و یا با وسایل حساس باشد باید به آهستگی به دکتر مراجعه شود.
وی به بیماران توصیه کرد برای بهبودی کامل دست به چنین مشاغل خاصی نزنند و علاوه بر مصرف منظم دارو، دستورات پزشک را جدی بگیرند و برای بهبودی عجله نکنند.