شاید باور نکنی ولی یک بستنی داریم به اسم بستنی سرخ شده! | طرز تهیه بستنی سرخ شده با تمامی مراحل +ویدئو


طرز تهیه بستنی سرخ شده با تمامی مراحل 

 

بستنی سرخ شده یک دسر خوشمزه و متفاوت است که ترکیبی از طعم خنک بستنی و تردی کرن فلکس است. این دسر در کشورهای مختلف از جمله ایران، ژاپن، کره جنوبی و چین تهیه می شود.

مواد لازم:

* شیر دو لیوان

* شکر ۱/۲ لیوان

* وانیل ۱ قاشق چایخوری

* پودر ثعلب ۱ قاشق چایخوری

* خامه صبحانه ۱۰۰ گرم

* کرن فلکس ۱ لیوان

* تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه:

۱. شیر، شکر، خامه صبحانه، پودر ثعلب و وانیل را در یک قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا خامه در شیر حل شود.

۲. خامه و شیر را قبل از اضافه کردن به قابلمه به مدت نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا خامه نبرد. اگر خامه گوله شد، آن را از صافی رد کنید.

۳. مخلوط شیر را در یک ظرف بریزید و در فریزر قرار دهید. هر دو ساعت یک بار ظرف را از فریزر خارج کنید و بستنی را هم بزنید تا حالت یخی نگیرد. این کار را سه بار انجام دهید.

۴. تخم مرغ را با کمی وانیل بزنید تا یکدست شود.

۵. کرن فلکس را خرد کنید. می توانید از کرن فلکس ساده یا طعم دار استفاده کنید.

۶. یک اسکوپ بستنی را از فریزر خارج کنید و ابتدا در تخم مرغ بغلتانید، سپس در کرن فلکس بغلتانید تا کاملاً به کرن فلکس آغشته شود.

۷. بستنی آغشته به کرن فلکس را در روغن داغ سرخ کنید. فقط کافی است بستنی را در روغن بیندازید و یک بار بچرخانید.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه کیک پیتزای خوشمزه خانگی به سبک بازاری + آموزش مرحله به مرحله

۸. بستنی سرخ شده را فوراً سرو کنید.

 برای تهیه بستنی سرخ شده باید از بستنی سنتی استفاده کنید. بستنی های کارخانجاتی برای سرخ کردن مناسب نیستند.

 می توانید برای طعم دهی بیشتر به بستنی، از میوه های مختلف، شکلات یا مغزهای خرد شده استفاده کنید.

 بستنی سرخ شده را می توانید با انواع سس ها مانند سس شکلات، سس کارامل یا سس توت فرنگی سرو کنید.

حقایق جالب:

 بستنی سرخ شده اولین بار در شمال ایران، در شهرهایی مانند رامسر و قلعه رودخان تهیه شد.

 این دسر امروزه در بسیاری از شهرهای ایران و جهان طرفداران زیادی دارد.

 بستنی سرخ شده یک گزینه عالی برای مهمانی ها و دورهمی ها است.

دیدگاهتان را بنویسید